به "وبلاگ فالنیک ( ایران اچ پی)" خوش آمدید    |   وبسایت فالنیک (ایران اچ پی)
تماس با فالنیک : 8363-021
آموزش CRM

مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce

مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce

امروزه crm ها نقش اساسی و بزرگی را در پیشرفت و گسترش کسب­ و کارها ایفا می‌­کنند. به کمک این نرم افزارها پیگیری مشتری و داده‌­ها کار سختی نیست؛ در نتیجه همه کارها در زمان مناسب انجام شده و مشتری به موقع پیگیری می­‌شود. با این وجود پرسنل و فروشندگان می­‌توانند تمرکز بیشتری روی تعاملات با مشتری و پیگیری اهداف سازمانی داشته باشند.

دو مورد از بهترین و غول­‌های crm در جهان Salesforce و نرم افزار CRM مایکروسافت است. این دو crm جزء اولین نرم افزارهای مدیریت مشتریان هستند که توسط بهترین شرکت­‌ها ساخته شده و هر روز بهینه سازی می­‌شوند. این دو CRM با در نظر گرفتن اندازه‌های مختلف کسب‌وکار و نیازهای تجاری شما، راه حل‌های مختلفی را برای رتبه‌بندی سرنخ، ردیابی فروش، مدیریت پرونده مشتری و … ارائه می‌کنند.

در ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا به مقایسه CRM مایکروسافت با  Salesforce پرداخته و ویژگی­‌ها، مزایا و معایب آنها را با هم مقایسه کنیم. در صورتی که تمایل دارید درباره crm شرکت مایکروسافت اطلاعات بیشتری کسب کنید و نسخه آزمایشی یا کاتالوگ آن را دریافت کنید؛ در این صفحه سفارش‌تان را ثبت کنید یا با شماره 0218363 تماس بگیرید.

مایکروسافت CRM را رایگان امتحان کنید!
مایکروسافت CRM، نرم افزاری است که شرکت‌های معتبری مانند کوکاکولا، جنرال الکتریک، تویوتا و... از آن بهره می‌برند. شما هم می‌توانید با استفاده از دموی رایگان مایکروسافت CRM ویژگی‌های این نرم افزار را بررسی کرده و سپس برای خرید آن اقدام کنید. برای درخواست دموی رایگان این محصول قدرتمند یا دریافت مشاوره تخصصی کلیک کنید.
دموی رایگان مایکروسافت CRMمشاوره فوری

مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce از جهات مختلف

Dynamics 365 و Salesforce هر دو در گزارش 2023 Magic Quadrant گارتنر به عنوان سیستم های CRM پیشرو شناخته شدند. در نگاه اول، این سیستم ها ممکن است مشابه به نظر برسند؛ زیرا هر دو مجموعه کاملی از ابزارهای مدیریت سرنخ، اتوماسیون بازاریابی و قابلیت‌های خدمات مشتری را ارائه می‌دهند. با این حال، آنها از نظر یکپارچه سازی، توسعه، گزینه­‌های استقرار متفاوت هستند؛ رهبران باید قبل از خرید این موارد را در نظر بگیرند و بهترین گزینه را انتخاب کنند. متخصصان کسب و کار نه تنها باید ویژگی­‌ها و مزایای ابزار را بررسی کنند، بلکه باید معایب آنها را نیز در نظر بگیرند. بسته به نیازهای سازمان و فرآیندهای تجاری، یک ابزار به عنوان گزینه بهتر ظاهر خواهد شد.

تعریف مایکروسافت crm و Salesforce

Microsoft Dynamics crm

داینامیکس crm مجموعه­‌ای جامع برای مدیریت ارتباط با مشتریان است که براحتی می­‌توانید آن را با سایر نرم افزارهای شرکت مایکروسافت مثل erp یکپارچه کنید. این نرم افزار امکانات و ماژول‌­های مختلفی را برای مدیریت قسمت­‌های مختلف کسب‌­وکار ارائه می‌‎­دهد که از جمله آنها می­‌توان به فروش، بازاریابی، خدمات مشتری، تلفن و … اشاره کرد.

Salesforce

نرم افزارSalesforce  یک crm مبتنی بر ابر است. از زمان تأسیس این ابزار در سال 1999،  Salesforce فراتر از قابلیت‌های CRM سنتی گسترش یافته و خدمات مختلفی را برای قسمت­‌های مختلف فروش، خدمات، بازاریابی و … ارائه کرده است. این نرم افزار نیز مانند مایکروسافت ماژول­‌های تخصصی مختلفی را ارائه کرده است که برخی از آنها عبارتند از: ماژول فروش، خدمات و پشتیبانی مشتری، بازاریابی.

مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce از نظر نحوه پیاده سازی

Salesforce تنها در بستر ابری تولید شده و برای مشتریان پیاده سازی می­‌شود. اما مایکروسافت سی ار ام در انواع مدل‌های نصبی، ابری و هیبریدی امکان اجرا و پیاده سازی را دارد.

اگر شرکت بزرگی هستید که زیرساخت­‌های حرفه‌­ای دارید و می‌­خواهید اطلاعات فقط داخل شرکت در دسترس پرسنل باشد، می‌­توانید از crm نصبی یا on premise استفاده کنید. اگر زیر ساخت یا بودجه کافی برای خرید یا راه اندازی سرور ندارید یا می‌­خواهید همیشه به اطلاعات‌تان دسترسی داشته باشید، باید از crm ابری یا cloud استفاده کنید. در صورتیکه بخواهید هم از امکانات crm نصبی و هم از crm ابری همزمان استفاده کنید باید گزینه هیبریدی را انتخاب کنید.

پیشنهاد مطالعه

مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce از نظر محیط کاربری 

رابط کاربری Dynamics crm به طورکلی تقریبا مشابه با سایر برنامه‌های مایکروسافت است؛ به همین دلیل باعث می‌شود کاربران فعلی مایکروسافت با آن آشنایی بیشتری داشته باشند و احساس راحتی کرده و پذیرش سیستم در سازمان سریع­تر اتفاق بیافتد.

اما رابط کاربری یا محیط نرم افزار Salesforce ممکن است به اندازه Dynamics crm برای کاربران آشنا نباشد؛ اما طراحی مدرن و تمیزی را به شما ارائه می­‌دهد. همچنین از نظر بصری نیز بسیار مناسب بوده و داشبوردهای قابل تنظیمی را ارائه می­‌دهد.

Dynamics 365 و Salesforce هر دو در گزارش 2023 Magic Quadrant گارتنر به عنوان سیستم های CRM پیشرو شناخته شدند.

مقایسه CRM مایکروسافت و Salesforce در مدیریت مخاطبان

Crm ماکروسافت با ارائه‌ی یک نمای 360 درجه از مخاطبان، به کاربران این امکان را می‌دهد که تمامی تعاملات و اطلاعات مربوط به مشتریان را در یک پایگاه داده مرکزی مشاهده کنند. امکاناتی مانند دسته‌بندی مخاطبان، تاریخچه تعاملات، و تحلیل رفتار مشتریان در Dynamics CRM وجود دارد. در Salesforce نیز قابلیت‌های پیشرفته برای پیگیری تعاملات، دسته‌بندی مخاطبان و تحلیل داده‌های مشتریان وجود دارد. برحسب نیاز خود می­‌توانید داشبورد و گزارش‌­های مختلفی را از این داده­‌های مخاطبین دریافت کنید.

مقایسه crm های مایکروسافت و Salesforce
با تکفیک مخاطبین می‌­توانید آنها را گروه بندی کرده و کمپین­‌های مختلف بازاریابی و فروش را روی آنها اجرا کنید.

تفاوت CRM مایکروسافت با Salesforce از نظر اتوماسیون بازاریابی

ماکروسافت امکانات مختلف و بسیار قوی را در قسمت اتوماسیون بازاریابی ارائه می­‌کند که برخی از مهم‌­ترین آنها عبارتند از ایمیل مارکتینگ، مدیریت کمپین‌ها و تحلیل نتایج. با استفاده از ماژول‌­های مختلف بازاریابی می­‌توانید براحتی با ماکروسافت کمپین­‌های مختلفی برای بازاریابی اجرا یا برنامه‌­ریزی کنید.

در Salesforce کاربران می‌توانند تمامی فعالیت‌های بازاریابی خود را اتوماتیک کنند. این پلتفرم امکان اجرای کمپین‌های چندکاناله، تحلیل داده‌های بازاریابی و شخصی‌سازی پیام‌ها را فراهم می‌کند.

مقایسه CRM مایکروسافت و Salesforce در قسمت فروش

در Microsoft Dynamics CRM ابزارهای قدرتمندی برای مدیریت فرآیندهای فروش ارائه می‌شود تا مدیریت فرصت‌ها، پیش‌بینی فروش، پیگیری فعالیت‌های فروش و افزایش بهره­‌وری تیم فروش بخوبی انجام شود. امکاناتی مانند مدیریت خطوط فروش و تحلیل داده‌ها به تیم‌های فروش کمک می‌کند تا بهینه‌تر عمل کنند.

در Salesforce نیز امکانات گسترده‌ای مانند مدیریت فرصت‌ها، پیش‌بینی فروش و تحلیل داده‌ها، تیم‌های فروش را قادر می‌سازد تا فرآیندهای فروش خود را به بهترین شکل مدیریت کنند.

پیشنهاد مطالعه

تفاوت CRM مایکروسافت با Salesforce در خدمات پس از فروش

CRM مایکروسافت برای خدمات پس از فروش امکاناتی مختلفی را ارائه می‌­کند که برخی از آنها عبارتند از: مدیریت درخواست‌های مشتریان، پشتیبانی چند کاناله و ابزارهای مدیریت دانش. این امکانات به تیم‌های پشتیبانی کمک می‌کند تا به صورت کارآمدتر به نیازهای مشتریان پاسخ دهند.

در Salesforce نیز ابزارهای قدرتمندی برای مدیریت خدمات پس از فروش، شامل مدیریت درخواست‌ها، پشتیبانی چند کاناله و استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود خدمات وجود دارد.

مقایسه توسعه پذیری در دو نرم افزار CRM مایکروسافت و Salesforce

توسعه پذیری از مهم‌­ترین ویژگی­‌های هر crm است؛ زیرا اگر نرم‌­افزار قابلیت توسعه خوبی نداشته باشد با گسترش سازمان نمی‌­تواند تغییر کرده و نیازها را پاسخ دهد. خوشبختانه هر دو نرم افزار مایکروسافت و Salesforce توسعه پذیری بالایی دارند.

در ماکروسافت امکان توسعه با پلتفرم های Power Apps و Power Platform یا Power Automate وجود دارد. اما در Salesforce این کار به کمک ابزارهای AppExchange و Salesforce Platform قابل انجام است.

البته بهتر است درباره نحوه و میزان توسعه پذیری هر نرم افزار مشاوره­‌های لازم را از کارشناسان آن حوزه بگیرید و در نهایت یکی را انتخاب کنید.

مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce از نظر یکپارچه شدن با بقیه نرم افزارها

Microsoft Dynamics CRM  با اکوسیستم Microsoft به خوبی یکپارچه می‌شود و کاربران می‌توانند از امکانات Office ، Outlook، Azure بهره‌مند شوند. همچنین به تمامی نرم افزارهایی که api استانداردی دارند در حوزه‌­های مختلف مالی، منابع انسانی، لجستیک، پیامکی و … قابل اتصال است. این یکپارچگی به کاربران امکان می‌دهد تا براحتی داده‌ها و فرآیندها را بین نرم‌افزارهای مختلف انتقال دهند.

Salesforce نیز با ارائه API‌های قدرتمند و ابزارهای یکپارچه‌سازی، به کاربران این امکان را می‌دهد که براحتی با سایر نرم‌افزارها و سیستم‌ها ادغام شوند. این پلتفرم با بسیاری از نرم‌افزارهای معروف بازار سازگاری دارد و از این نظر یکی از بهترین‌ها است.

یکپارچه شدن crm با قسمت های مختلف
با یکپارچه کردن crm می­‌توانید همه اطلاعات وارد شده در نرم افزارهای مختلف را در یک پایگاه داده منسجم جمع آوری کنید.

زمان پیاده سازیMicrosoft Dynamics CRM  با Salesforce چه فرقی دارد؟

به طورکلی زمان پیاده سازی crmها به لیست نیازها، امکانات، مدل نرم افزار و ویژگی­‌های مدنظر شما دارد؛ در نتیجه نمی­توان پاسخ قطعی به این سوال داد. اما نسخه­‌های ابری و پایه که امکانات زیادی ندارند اغلب پیاده سازی ساده‌­تری داشته و زمان تحویل و آموزش آنها کمتر خواهد بود. اما مدل‌­های نصبی یا پیچیده که سفارشی سازی زیادی را نیاز دارد، زمان بیشتری می‌­خواهد.

پیشنهاد مطالعه

مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce از نظر قیمت

هزینه‌های crm ها بسته به تعداد کاربران، ماژول‌­های مختلف، امکانات مورد نیاز و … متغیر است. اما در شرایط مشابه اغلب قیمت Dynamics CRM نسبت Salesforce مناسب‌تر است و گزینه‌ای مقرون بصرفه‌ برای سازمان‌ خواهد بود.

CRM مایکروسافت و Salesforce در دو کفه ترازو
برای شرکت­‌هایی که محدودیت بودجه دارند، مایکروسافت داینامیکس crm گزینه مناسب‌­تری خواهد بود.

جدول مقایسه بین CRM مایکروسافت با Salesforce

در این قسمت ویژگی‌­های مختلف دو نرم افزار Dynamics CRM را با Salesforce مقایسه می­‌کنیم:

ویژگی هاداینامیکس crm   Salesforce
استفاده راحت از نظر کاربرانکاربرپسند، نیاز به آموزش متوسط       بسیار کاربرپسند، نیاز به آموزش کمتر
پشتیبانی مشتریان  پشتیبانی جامع از طریق چت، تلفن و ایمیل. منابع آنلاین گسترده.پشتیبانی خوب از طریق چت، تلفن و ایمیل. منابع آنلاین کمتر.
قیمت به ازای هر کاربر       مقرون به صرفه‌تر گران­تر
اندازه مناسب کسب و کار     مناسب برای کسب و کارهای متوسط تا بزرگ    مناسب برای همه اندازه‌های کسب و کار
امکان استفاده با موبایل      دارد برنامه‌­های iOS و Android با تمام ویژگی­‌های اصلی. دارد برنامه­‌های iOS و Android با تمام ویژگی­‌های اصلی.
یکپارچگییکپارچگی عالی با محصولات مایکروسافت           یکپارچگی عالی با بسیاری از نرم‌افزارها
قابلیت­‌های تحلیلیگسترده و امکان گرفتن گزارش­‌های مختلف­ با نرم افزارهایی چون Power BI       گسترده و امکان گرفتن گزارش‌­های مختلف­ با نرم افزارهایی چون Einstein Analytics
توسعه‌پذیری        بالا Power Platformبالا Salesforce Platform
سفارشی سازیقابلیت سفارشی‌سازی گستردهقابلیت سفارشی‌سازی گسترده
اتوماسیون فرآیندهاامکانات اتوماسیون قوی با Power Automateاتوماسیون فرآیندها بسیار قوی با Flow
پشتیبانی چندکاناله دارددارد
مدیریت فرصت‌ها  دارددارد
مدیریت کمپین‌هادارددارد
پورتال‌های سلف‌سرویسدارددارد

سوالات متداول کاربران در زمان مقایسه CRM مایکروسافت با Salesforce

  1. برای کسب و کارهای بزرگ مایکروسافت بهتره یا Salesforce؟

هر دو نرم افزار برای کسب­وکارهای بزرگ مناسب هستند؛ اما اگر تعداد کاربرانتان زیاد است و می­خواهید اطلاعات و داده­ها به مقدار زیادی سفارشی سازی کنید، Salesforce مقرون به صرفه نیست و بهتر است سراغ  CRM مایکروسافت بروید.

  • برای کسب و کارهای کوچیک Salesforce بهتره یا Dynamics 365 ؟

بهترین نرم افزار برای شما به نیازها و بودجه خاص شما بستگی دارد. Dynamics 365  برای کسب و کارهای کوچک و متوسط ​​مناسب­تر است و به طور کامل با سایر محصولات مایکروسافت ادغام می­شود.

  • چگونه می توانم انتخاب کنم که کدام نرم افزار مناسب من است؟

باید ابتدا لیست نیازمندی­های خود را بنویسید، سپس از هر دو شرکت نسخه دموی آزمایشی بگیرید و با کارشناسان آنها صحبت کنید. هر نرم افزاری که نیازهای شما را برطرف کند، گزینه بهتری برای شما خواهد بود.

  • آیا می توانم از هر دو  Salesforce  و Dynamics 365  با هم استفاده کنم؟

بله، می­توانید از هر دو  Salesforce  و Dynamics 365  با هم استفاده کنید، اما این کار ممکن است برای شما پیچیده و پرهزینه باشد.

اینفوگرافیک مقایسه Microsoft Dynamics 365 CRM و  Salesforce
در تصویر بالا برخی از ویژگی­های Salesforce و Dynamics 365 مقایسه شده است.

انتخاب بین Microsoft Dynamics 365 CRM و  Salesforce

هیچ یک از این دو CRM از نظر عینی بهتر از دیگری نیست. اما شما باید با توجه به چالش­ها، دغدغه­ها، لیست نیازمندی­ها و بودجه کسب­وکارتان یکی را انتخاب کنید. هر دو ابزار ویژگی‌های پیشرو در صنعت و یک پلتفرم مقیاس‌پذیر با یک رابط کاربری قوی هستند؛ می­توانید با خرید یا نصب ماژول­های مختلف، ویژگی­های جدید و منحصربفردی را به آنها اضافه کنید. اگر می‌خواهید درباره Dynamics crmیا Salesforce یا اطلاعات بیشتری کسب کنید، ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم. کافیست در این صفحه سفارش­تان را ثبت کنید یا از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8:30 الی  17:30 با شماره 0218363 تماس بگیرید، کارشناسان ما در بخش نرم افزار CRM مایکروسافت پاسخگوی شما خواهند بود.

از بهترین نرم افزار CRM استفاده کنید!
نرم افزار CRM از سال 2010 همواره جزو 5 نرم افزار برتر CRMدر دنیا بوده و بیش از 4 میلیون فروشنده حرفه‌ای در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنند. شما هم می‌توانید با این نرم افزار، فروش کسب و کارتان را چند برابر کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی کلیک کنید.
مشاوره با کارشناس CRMمشاوری فوری

5/5 - (1 امتیاز)
وبینار معرفی HPE MSA نسل 7 و مقایسه با نسل 6 وبینار معرفی HPE MSA نسل 7 و مقایسه با نسل 6

نیلوفر مسگرزاده

نیلوفر مسگرزاده هستم و از سال 99 کارم رو تو حوزه تولید محتوا و سئو شروع کردم و عضو تحریریه فالنیک شدم. تو این مدت در حوزه‌های مختلف مثل سرور و شبکه، کسب و کار، فروش، تکنولوژی، لوازم خانگی و ... محتوا تولید کردم. با دریافت گواهینامه‌های بازاریابی محتوایی، سئو و کپی رایتینگ هر روز تلاش می‌کنم محتوای باکیفیت‌تری تولید کنم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا