به "وبلاگ فالنیک ( ایران اچ پی)" خوش آمدید    |   وبسایت فالنیک (ایران اچ پی)
تماس با فالنیک : 8363-021
آموزش CRM

تاریخچه نرم افزار Salesforce CRM

تاریخچه نرم افزار Salesforce CRM

شرکت‌هایی که سیستم‌های نرم‌افزاری در حوزه CRM ارائه می‌دهند بسیار هستند، اما بی شک یکی از قدرتمندترین شرکت‌هایی که تا به امروز توانسته است به عنوان یکی از رهبران حوزه نرم افزار سی آر ام همیشه در صحنه حاضر باشد Salesforce است.

شرکت Salesforce در سال 1999 و در سانفرانسیسکو کالیفرنیا توسط Marc Benioff بنیانگذاری شد و یکی از موفق‌ترین شرکت‌ها در حوزه رایانش ابری (Cloud Computing) است که بیشتر به خاطر فعالیت خود در CRM معروف و شناحته شده است.

این شرکت فعالیت رسمی خود با نام CRM را از سال 2004 آغاز کرد و تاکنون مشتریان بسیاری در طبقه‌ بندی‌های مختلف CRM شامل Commerce Cloud، Sales Cloud، Service Cloud، Data Cloud، Marketing Cloud، Community Cloud، Analytics Cloud، App Cloud و IoT را جذب کرده است. و طبق گزارش گارتنر پیشرو در این زمینه است.

تاریخچه نرم افزار Salesforce CRM

نحوه ارائه CRM شرکت Salesforce به صورت ابری است و برای استفاده از آن باید از طریق سایت Salesforce.com اقدام به خرید کرد، بی‌شک یکی از قابلیت‌های CRM این شرکت همانطور که اشاره شد امکان دسترسی آن از طریق اینترنت است که به مشتریان خود این امکان را می‌دهد تا هر زمان و هرکجا به اطلاعات خود دسترسی داشته باشند.

با CRM فروش‌تان را 300% افزایش دهید!
نرم‌افزار CRM مایکروسافت کمک می‌کند رابطه خود و مشتریان‌تان را بهتر کرده و فروش‌تان را سه برابر کنید! برای مشاوره، دریافت دموی رایگان یا خرید CRM کلیک کنید.
نرم افزار CRMمشاوره تلفنی

در ادامه مطلب به نقاط قوت و ضعف این نرم‌افزار می‌پردازیم تا در خصوص انتخاب آن برای سازمان خود با اطلاعات کافی تصمیم بگیریم.

برای تهیه این نرم‌افزار تنها از طریق خود سایت که بصورت آنلاین قابل دسترسی خواهد بود که برای شرکت‌هایی که می‌خواهند از روی اینترنت یا موبایل به نرم افزار خود دسترسی داشته باشند مناسب است. اما برای آن دسته از شرکت‌هایی که نمی‌خواهند اطلاعات مشتریانشان بیرون از شرکت ذخیره شود و یا دغدغه امنیت اطلاعات را دارند، گزینه خوبی نیست.

از آنجایی که این نرم ‌افزار بصورت آنلاین ارائه می‌شود، نیازی به نصب و یا داشتن سرور با سخت افزارهای خاص و گران قیمت نیست و همه این موارد توسط خود Salesforce تامین می‌شود و یک نرم ‌افزار تحت‌وب با ظاهر زیبا و رنگ آمیزی های کاربر پسند در اختیار کاربران خود می‌گذارد.

تاریخچه نرم افزار Salesforce CRM

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که Salesforce در اختیار کاربران قرار می‌دهد، وجود طبقه بندی‌های متفاوت بر اساس نیاز مشتری است. همانطور که در بالا اشاره شد برای فروش، بازاریابی، پشتیبانی و … نرم افزارهای CRM مخصوص آن را نسبت به نیاز خود می‌توانید تهیه کنید و نیازی به داشتن همه نرم افزارها با هم نیست و به طور تخصصی بر روی بخش خود فعالیت داشته باشید.

اما انتخاب یک پکیج مناسب با شرکت و فعالیت متناسب با شرکت هزینه‌های خرید نرم افزار را بسیار تحت تاثیر می‌گذارد که قیمت بالای تهیه این نرم افزار، بسیاری از شرکت‌ها را از خرید آن منصرف می‌کند.

عملیات‌های مشخص شده انجام شود که این قسمت در نرم‌افزار کمی محدودیت و پیچیدگی دارد که کاربران گاهی از این محدودیت‌ها، کمبودها و پیچیدگی‌ها شکایت دارد.

و از طرفی دیگر به دلیل اینکه کاربران این نرم افزار نمی‌توانند توسعه خاصی برای فرآیندهای سازمان خود در این بخش دهند همیشه این موضوع به عنوان یکی از ایرادات برای این سیستم مطرح می‌شود.

پیشنهاد مطالعه

وجود قسمتی برای سفارشی‌سازی نرم افزار جهت ایجاد فرم و فیلدهای جدید و ویرایشگر فرم یک قابلیت مهم است که در انتخاب و تصمیم‌گیری ما برای استفاده از این نرم افزار بی شک تاثیر گذار خواهد بود، که وجود همچین قابلیتی در سی‌آر‌ام Salesforce استفاده از آن را جهت توسعه نرم افزار آسان خواهد کرد. اما محدودیت‌های بسیاری دارد و هنوز بطور کامل به بلوغ خود نرسیده است و محیط پیچیده و مسیرهای طولانی جهت انجام آن، کمی برای کاربران کسل کننده و دشوار است.

از سویی دیگر امکاناتی پیشرفته‌ای که رقیبان خود، مانند Dynamics CRM به کاربران ارائه می‌دهد را ندارد، که همین مورد یکی از دلایل برتری Dynamics CRM نسبت به SalesForce CRM است.

تاریخچه نرم افزار Salesforce CRM

این CRM با سیستم عامل‌های ویندوز، لینوکس و اپل سازگاری دارد و بروی موبایل‌های اندروید و IOS و ویندوز نیز قابل دسترس است.

قیمت خرید و پیاده سازی این نرم افزار کمی بالا است و برای داشتن این نرم افزار باید هزینه بسیاری را پرداخت و از آنجایی که ماژول‌های جداگانه‌ای برای بخش‌های متفاوت دارد، شرکت‌ها را در خصوص انتخاب آن مردد می‌کند. گفتنیست که بعضی شرکت‌ها، به دلیل هزینه‌های بالا این نرم افزار، آن را قبول نمی‌کنند و به دنبال محصول دیگری می‌روند.

 

با CRM فروش‌تان را 300% افزایش دهید!
نرم‌افزار CRM مایکروسافت کمک می‌کند رابطه خود و مشتریان‌تان را بهتر کرده و فروش‌تان را سه برابر کنید! برای مشاوره، دریافت دموی رایگان یا خرید CRM کلیک کنید.
نرم افزار CRMمشاوره تلفنی

منبع: Wikipedia

3.3/5 - (3 امتیاز)
وبینار آشنایی با معماری، مفاهیم و کاربردهای VMware vsan وبینار آشنایی با معماری، مفاهیم و کاربردهای VMware vsan

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‫3 دیدگاه ها

  1. برای یه شرکت بازرگانی با 40 نفر پرسنل خدمات ابری Salesforce بهتره یا مایکروسافت؟

    1. با سلام
      علی عزیز، خوشحالیم که توانسته ایم به شما کمک کنیم. نظرات شما انرژی بخش تیم فالنیک است.

دکمه بازگشت به بالا