به "وبلاگ فالنیک ( ایران اچ پی)" خوش آمدید    |   وبسایت فالنیک (ایران اچ پی)
تماس با فالنیک : 8363-021
آموزش CRM

نقد و بررسی crm سرو

نقد و بررسی crm سرو

اگر فهرست بهترین نرم‌افزارهای crm ایرانی را بررسی کنید، یکی از گزینه‌هایی که به‌احتمال زیاد توجه شما را به خود جلب خواهد کرد، نرم‌افزار crm سرو است. بیش از یک دهه است که این crm در کنار سایر نرم‌افزارهای ایرانی توسط کسب‌وکارهای مختلف مورد استفاده قرار می‌گیرد و به‌دلیل سهولت استفاده و قیمت مناسب خود، محبوبیت خاصی دارد. ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که آیا سرو برای کسب‌وکار من انتخاب مناسبی خواهد بود؟ اگر می‌خواهید پاسخ این سوال را بدانید و در نهایت، بهترین نرم افزار crm را برای شرکتتان تهیه کنید، تا انتهای این مطلب فالنیک با ما همراه باشید. در ادامه، سعی می‌کنیم با نقد و بررسی crm سرو و بررسی قابلیت‌ها و نقاط قوت و ضعف آنها، به شما کمک کنیم راحت‌تر درباره استفاده یا عدم استفاده از این نرم‌افزار تصمیم‌گیری کنید.

معرفی crm سرو در یک نگاه

در اولین بخش از نقد و بررسی سی آر ام سرو، می‌خواهیم شما را کمی با شرکت سازنده این نرم‌افزار آشنا کنیم. شرکت سرونو یکی از زیرمجموعه‌های شرکت بزرگ همکاران سیستم است و محصول خود (نرم‌افزار crm سرو) را از سال 1391 به بازار عرضه کرده‌است. متخصصان این شرکت، crm سرو را در در چارچوب نرم‌افزار متن بسته SugarCRM گسترش داده‌اند و با بهره‌گیری از فناوری ابری، امکان مدیریت جامع و هوشمندانه تمامی تعاملات با مشتریان را برای شما فراهم کرده‌اند. در ادامه مطلب، درباره قابلیت‌ها، مزایا و نقاط ضعف این نرم‌افزار، اطلاعات بیشتری ارائه خواهیم کرد.

نقد و بررسی crm سرو از دیدگاه متخصصان و کاربران

کاربرانی که قبلا تجربه استفاده از این نرم‌افزارها را داشته‌اند، عقیده دارند این نرم‌افزار می‌تواند برای مدیریت و نظارت بر تمامی جنبه‌های تعامل با مشتریان بسیار کاربردی باشد. آن‌ها همچنین، از قابلیت‌هایی مثل کارتابل کاربری، پرتال مشتریان و امکانات جامع در حوزه خدمات پس از فروش crm سرو رضایت بالایی داشته‌اند. با این حال، بسیاری از کاربران و حتی متخصصان این حوزه، محدودیت در توسعه و عدم یکپارچگی با بسیاری از ابزارها را مهم‌ترین چالش‌های استفاده از نرم‌افزار crm دانسته‌اند. درباره تمامی این موارد، در ادامه مفصل صحبت می‌کنیم.

پیشنهاد مطالعه

مهم‌ترین قابلیت‌ها و ویژگی‌های crm سرو

برای آنکه بفهمید آیا نرم‌افزار crm سرو برای کسب‌وکار شما مناسب است یا خیر و تا چه حد با نیازهای آن انطباق دارد، در قدم اول باید مهم‌ترین قابلیت‌ها و ویژگی‌های آن را بشناسید. در ادامه نقد و بررسی crm سرو، مهم‌ترین قابلیت‌های این نرم‌افزار را معرفی و بررسی کرده‌ایم:

ایجاد کارتابل کاربران و نمودارها

این قابلیت مهم و کاربردی نرم‌افزار سرو، به شما کمک می‌کند که تمامی اطلاعات مورد نیاز برای تصمیم‌گیری‌های مهم در یک مکان متمرکز در دسترستان قرار داشته باشد. با کارتابل سرو، کارشناسان فروش و مدیران بخش‌های مختلف سازمان شما به‌راحتی می‌توانند از آخرین وضعیت فروش‌ها، برنامه‌ریزی جلسات، وظایف محول شده و نتایج کمپین‌های بازاریابی مطلع شوند. به‌علاوه، با اطلاعات موجود در کارتابل، فعالیت‌های خود را اولویت‌بندی و برنامه‌ریزی کنند. با استفاده از این قابلیت حتی می‌توانید اطلاعات مورد نیازتان را به‌صورت دلخواه نمایش دهید و یک داشبورد مدیریتی قدرتمند برای کسب‌وکارتان ایجاد کنید.

بخش ایجاد کارتابل کاربران و نمودارها در crm سرو
این قابلیت باعث می‌شود کارکنان شما به‌راحتی از آخرین وضعیت فروش‌ها، برنامه‌ریزی جلسات، وظایف محول شده و نتایج کمپین‌های بازاریابی مطلع شوند.

ایجاد پرتال مشتریان

قابلیت پرتال مشتریان crm سرو، ابزاری کاربردی برای جلب رضایت حداکثری مشتریان است. با استفاده از این قابلیت، شما می‌توانید بستری برای مشتریان خود ایجاد کنید که از طریق آن بتواند فاکتور یا پیش‌فاکتورهای خود را ببیند و از این طریق، پرداخت‌های آنلاین خود را انجام دهند. در صورت پرداخت فاکتور از سوی مشتری، تغییر وضعیت فاکتورها به‌صورت خودکار در CRM ثبت می‌شود تا تیم‌های مرتبط نیز در جریان این فرایند قرار بگیرند. این قابلیت بخشی به‌نام پایگاه دانش نیز دارد که در آن می‌توانید مقالات مورد نیاز مشتریانتان را نیز در آن قرار دهید تا به‌راحتی بتوانند به محتوای آموزشی مورد نیازشان دسترسی داشته باشند. ثبت تیکت برای درخواست پشتیبانی، از دیگر امکانات پرتال مشتریان crm سرو است.

پشتیبانی و خدمات پس از فروش

هیچ تردیدی نیست که پشتیبانی و کیفیت خدمات پس از فروش، تا حد زیادی بر رضایت مشتریان و خرید مجدد از شما تاثیر دارد. به همین دلیل، باید از امکاناتی که یک نرم‌افزار crm برای بهبود پشتیبانی در اختیار شما قرار می‌دهد، نهایت بهره را ببرید. خوشبختانه crm سرو قابلیت‌های بسیار خوبی در این زمینه دارد و به شما کمک می‌کند که درخواست‌های مشتریان را به‌صورت یکپارچه مدیریت کنید و پس از اولویت‌بندی، آن‌ها را به کارشناسان مربوطه ارجاع دهید. همچنین، امکان ثبت انواع گارانتی و پیگیری خودکار تاریخ انقضای آن‌ها برای شما وجود دارد که باعث می‌شود تعهدات خود نسبت به مشتریان را به بهترین نحو انجام دهید.

بررسی عملکرد فروش

ارزیابی هفتگی، ماهانه و سالانه فروش، یکی از مهم‌ترین اقدامات برای بهبود روند فروش و افزایش سودآوری است. نرم‌افزار crm سرو گزارش‌های دقیقی در اختیار شما قرار می‌دهد که با استفاده از آن می‌توانید روند فروش، عملکرد نمایندگان و میزان موفقیت کمپین‌های بازاریابی خود را بسنجید. حتی می‌توانید گزارش‌هایی سفارشی از نرم‌افزار بگیرید و بفهمید که کدام محصول بیشترین فروش را داشته، کدام نماینده بیشتر مشتری جذب کرده‌است و چه عوامل باعث کاهش یا افزایش فروش در ماه گذشته شده‌اند.

مدیریت ارتباط با نمایندگان

اگر دنبال ابزاری برای تقویت شبکه‌ نمایندگی شرکت‌تان هستید، نرم‌افزار CRM سرو با قابلیت مدیریت ارتباط با نمایندگان، می‌تواند گزینه مناسبی برایتان باشد. با استفاده از این قابلیت، شما می‌توانید نمایندگان شرکت خود را جذب و ارزیابی کنید و آن‌ها را آموزش دهید. همچنین، با ارائه یک پرتال اختصاصی، بستری برای دسترسی ساده و سریع آن‌ها به اطلاعات مورد نیاز را فراهم کنید. این قابلیت، یکپارچگی سازمان شما را بهبود می‌بخشد و باعث می‌شود هماهنگی بین بخش‌ها و نمایندگی‌های مختلف، تسهیل پیدا کند.

سایر قابلیت‌ها و ویژگی‌های نرم‌افزار crm سرو عبارتند از:

  • مشاهده تمامی فرصت‌های فروش و اطلاع از وضعیت آن‌ها
  • اتوماسیون وظایف با استفاده از قابلیت گردش کار
  • تحلیل اطلاعات با استفاده از قابلیت تحلیل‌گیر نرم‌افزار crm سرو
  • یکپارچگی با سیستم‌های مالی (نرم‌افزارهای شرکت همکاران سیستم)
بررسی قابلیت‌های نرم‌افزار crm سرو
ایجاد گردش کار، ایجاد پرتال مشتریان، مدیریت نمایندگی‌ها و… مهم‌ترین مزایای استفاده از crm سرو هستند.

مزایای crm سرو

حال که با قابلیت‌های نرم‌افزار crm سرو آشنا شدید، شاید دوست داشته باشید بدانید که این ویژگی‌ها دقیقا چه مزیت‌هایی به‌همراه دارند؟ اصلا مهم‌ترین مزایایی که باعث می‌شود سرو نسبت به دیگر نرم‌افزارهای crm ایرانی برتری داشته باشد، چیست؟ در ادامه نقد و بررسی crm سرو، مهم‌ترین مزایای استفاده از این نرم‌افزار معرفی شده‌اند:

  • بدون شک، ایجاد پرتال برای مشتریان، یکی از مهم‌ترین نقاط قوت نرم‌افزار crm سرو است. این ویژگی با ایجاد امکاناتی مثل ثبت تیکت در صورت بروز مشکل، دسترسی به مقالات مورد نیاز، مشاهده فاکتور و پیش‌فاکتور، پرداخت آنلاین و ثبت اتوماتیک آن در CRM، رضایت حداکثری مشتریان شما را جلب خواهد کرد.
  • نرم‌افزار crm سرو یک دوره آزمایشی 30 روزه رایگان دارد تا با ارزیابی دقیق و کامل قابلیت‌های مختلف آن، برای خریدن این نرم‌افزار تصمیم‌گیری کنید.
  • نرم‌افزار crm سرو، اپلیکیشن موبایلی دارد که در دو نسخه اندروید و iOS قابل نصب است. این امر کمک می‌کند که تیم‌های شما در موارد اضطراری بتوانند از طریق تلفن همراهشان به درخواست‌های مشتریان رسیدگی کنند.
  • سرو رابط کاربری نسبتا ساده‌ای دارد و آموزش و یادگیری آن، زمان زیادی از شما نمی‌گیرد.
  • بعضی از کاربران، قیمت مناسب این نرم‌افزار را از دیگر نقاط قوت آن دانسته‌اند.

معایب crm سرو

نقد و بررسی crm سرو بدون اشاره به نقاط ضعف و معایب آن کامل نمی‌شود. در واقع، هنگام خرید هر محصولی شما باید از تمامی جنبه‌ها آن را مورد بررسی قرار دهید و در کنار قابلیت‌ها و نقاط قوت، نقاط ضعف آن را هم بدانید. مهم‌ترین نقطه ضعفی که بسیاری از کاربران به آن اشاره کرده‌اند، محدودیت در یکپارچگی با سایر ابزارهای مورد نیاز برای کسب‌وکار است.

در واقع، این crm تنها با نرم‌افزارهای شرکت همکاران سیستم یکپارچه می‌شود و این مسئله برای بعضی کسب‌وکارها می‌تواند چالش بسیار بزرگی باشد. هر چند که crm یکی از مهم‌ترین نرم‌افزارها برای مدیریت فرایند فروش و ارتباط با مشتریان است، اما در این مورد ممکن است به ابزارهای دیگری هم نیاز داشته باشید و عدم یکپارچگی crm سرو با این ابزارها می‌تواند چالش بسیار بزرگی برای شما ایجاد کند.

بررسی معایب crm سرو
عدم یکپارچگی با سایر ابزارها و محدودیت در سفارشی‌سازی، مهم‌ترین معایب crm سرو هستند.

از سوی دیگر، این crm قابلیت سفارشی‌سازی بسیار محدودی دارد. از این رو، صرفا کسب‌وکارهای کوچک می‌توانند از آن استفاده کنند. از این نظر، شرکت‌های بزرگ یا کسب‌وکاهای روبه‌رشد در استفاده از نرم‌افزار crm سرو با محدودیت مواجه می‌شوند. برای این شرکت‌ها، نرم‌افزارهایی که قابلیت سفارشی‌سازی بالاتری دارند مانند مایکروسافت crm و پیام گستر گزینه‌های بهتری خواهند بود.

سایر محدودیت‌ها و معایب نرم‌افزار crm سرو را می‌توان به صورت زیر خلاصه کرد:

  • سرو قابلیت تبدیل چت به تیکت و یکپارچگی کامل با سیستم چت را ندارد.
  • در نرم‌افزار crm سرو، امکان برقراری تماس از داخل نرم افزار وجود ندارد.
  • این crm از قابلیت تعریف ماژول‌های سفارشی و سیستم‌سازی پیشرفته پشتیبانی نمی‌کند.
  • امکان نصب crm سرو به‌صورت محلی و روی سرورهای شرکت وجود ندارد.
  • سرو قابلیت اتصال به کالر آیدی را ندارد.
  • در این سیستم، زمان‌بندی ارسال ایمیل و قابلیت اتصال به فکس وجود ندارد.
  • Crm سرو فاقد قابلیت ایجاد وب‌فرم‌های سفارشی و اشتراک‌گذاری داشبوردها است.
پیشنهاد مطالعه

نرم‌افزار crm سرو برای چه کسب‌وکارهایی مناسب است؟

با توجه به آنچه از ابتدای مطلب نقد و بررسی crm سرو گفته شد، می‌توان اذعان داشت که این نرم‌افزار crm برای کسب‌وکارهای زیر گزینه ایده‌آلی به‌حساب می‌آید:

  • کسب‌وکارها کوچکی که سرمایه زیادی برای خرید نرم‌افزار crm ندارند.
  • کسب‌وکارهای کوچکی در بعضی از شهرها نمایندگی دارند.
  • کسب‌وکارهای کوچک و متوسطی که قابلیت سفارشی‌سازی برایشان اهمیت ندارد.
  • کسب‌وکارهای کوچک و متوسطی که از نرم‌افزارهای حسابداری و سایر محصولات شرکت همکاران سیستم استفاده می‌کنند.

چه جایگزین‌هایی برای CRM سرو وجود دارد؟

اگر با مطالعه نقد و بررسی crm سرو به این نتیجه رسیده‌اید که این ابزار نمی‌تواند به‌خوبی نیازهای سازمان شما را برطرف کند، می‌توانید موارد زیر را نیز بررسی و امتحان کنید:

معرفی جایگزین برای crm سرو
نرم‌افزارهای crm پیام گستر، دیدار، دانا پرداز و مایکروسافت، می‌توانند گزینه‌های مناسبی برای crm سرو باشند.
  • نرم‌افزار crm پیام گستر: این crm در مقایسه با سرو قابلیت سفارشی‌سازی بهتری دارد و از حداکثر 100 کاربر نیز پشتیبانی می‌کند. پیام گستر بر خلاف سرو که یک crm ابری است، هم نسخه ابری ارائه می‌کند و هم نسخه محلی. از نظر هزینه‌ها، نرم‌افزار crm پیام گستر از سرو گران‌تر است.
  • نرم‌افزار crm دانا: دانا نیز درست مثل پیام گستر، دو نسخه ابری و محلی دارد و با توجه به قابلیت‌های خود، برای کسب‌وکارهای کوچک و متوسط می‌تواند گزینه مناسبی باشد. این crm روی یک منبع متن بسته طراحی و تولید شده‌است و به همین دلیل، قابلیت سفارشی‌سازی بسیار محدودی دارد.
  • نرم‌افزار crm دیدار: دیدار، یک نرم‌افزار crm ایرانی است به دلیل سهولت استفاده و قیمت مناسب، برای کسب‌وکارهای متوسط محبوبیت ویژه‌ای دارد. این crm نیز حداکثر از 100 کاربر پشتیبانی می‌کند و محدودیت در سفارشی‌سازی، یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف آن به‌شمار می‌رود.
  • نرم‌افزار crm مایکروسافت: علاوه بر نرم‌افزارهای بومی که در بالا معرفی شدند، در صورت تمایل می‌توانید از نرم‌افزارهای crm خارجی مثل هاب اسپات، مایکروسافت و… نیز استفاده کنید. در این بین، نرم افزار crm مایکروسافت به‌دلیل پشتیبانی از ماژول فارسی‌سازی، محبوبیت بیشتری دارد. این نرم‌افزار قابلیت سفارشی‌سازی بسیار بالایی دارد و با توجه به ارائه امکانات پیشرفته، برای تمامی کسب‌وکارها گزینه ایده‌آل و مناسبی محسوب می‌شود.

آنچه از نقد و بررسی crm سرو آموختیم!

نرم‌افزار crm سرو، به‌عنوان یک ابزار بومی و قدرتمند، امکانات بسیار خوبی را برای مدیریت ارتباط با مشتریان در اختیار شما قرار می‌دهد و در بازار ایران، جایگاه ویژه‌ای دارد. اما این نرم‌افزار محدودیت‌های خاص خود را دارد و ممکن است به‌خوبی نتواند نیازهای کسب‌وکارهای بزرگ و پیچیده را برآورده کند. در نقد و بررسی crm سرو، تمامی امکانات و نقاط قوت و ضعف این نرم‌افزار را بررسی کردیم و سعی کردیم دید جامعی از این نرم‌افزار و ویژگی‌های مختلف آن در اختیار شما قرار دهیم. اگر در این مورد سوالی دارید، حتما آن را در بخش نظرات مطرح کنید تا در اسرع وقت به آن پاسخ دهیم. برای مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر درباره crm می‌توانید با شماره 0218363  تماس بگیرید یا در این صفحه سفارش‌تان را ثبت کنید.

از بهترین نرم افزار CRM استفاده کنید!
نرم افزار CRM از سال 2010 همواره جزو 5 نرم افزار برتر CRMدر دنیا بوده و بیش از 4 میلیون فروشنده حرفه‌ای در سراسر دنیا از آن استفاده می‌کنند. شما هم می‌توانید با این نرم افزار، کسب و کارتان را برای همیشه متحول کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره تخصصی کلیک کنید.
مشاوره با کارشناس CRMتماس بگیرید

post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا