نقد و بررسی crm پارس ویتایگر
یکی از نرمافزارهای crm بومی که برای کسبکارهای ایرانی محبوبیت زیادی دارد، پارس ویتایگر است. این نرمافزار crm در چارچوب نرمافزاری منبع باز ویتایگر توسعه پیدا کردهاست و بیش از هر چیزی، بهخاطر قابلیت سفارشیسازی خود، مورد توجه صاحبان کسبوکارهای کوچک و بزرگ است. اگر برای مدیریت ارتباط با مشتریان خود، پارس ویتایگر را انتخاب کردهاید اما از تصمیم خود اطمینان ندارید، توصیه میکنیم این مطلب فالنیک را تا انتها مطالعه کنید. در ادامه، قرار است درباره نقد و بررسی crm پارس ویتایگر با شما صحبت کنیم و از تمامی جنبهها، این نرمافزار را مورد بررسی قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و تصمیمگیری بهتر، حتما تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
معرفی crm پارس ویتایگر در یک نگاه
شرکت فناوری اطلاعات آوب (پارس ویتایگر)، بیش از یک دهه است که در حوزه ارائه راهکارهای سازمانی به شرکتها فعالیت میکند. طراحی و تولید نرمافزار crm پارس ویتایگر از طریق ترجمه و توسعه نرمافزار متنباز ویتایگر انجام شدهاست. بهعلاوه، این شرکت امکانات دیگری را هم به crm پارس ویتایگر اضافه کردهاست که کاملا متناسب با نیازهای کسبوکارهای ایرانی هستند تا راهکاری همهجانبه و قدرتمند برای مدیریت ارتباط با مشتریان در اختیار شما قرار بگیرد. این crm از قابلیتهایی مثل بازاریابی و فروش، موجودی انبار، پشتیبانی، مدیریت پروژه و… بهخوبی پشتیبانی کرده و میتواند نیازهای روبهرشد کسبوکار شما را برآورده کند و باعث افزایش سودآوری و فروش شما شود.
نقد و بررسی crm پارس ویتایگر از دیدگاه متخصصان و کاربران
همانطور که گفته شد، crm پارس ویتایگر، با بهرهگیری از هسته متنباز ویتایگر توسعه پیدا کرده و این مسئله، امکان سفارشیسازی گسترده و انعطافپذیری بالایی را برای کاربران خود فراهم میکند. به عقیده بسیاری از کاربران و متخصصان، این اصلیترین مزیت نرمافزار crm پارس ویتایگر است. این قابلیت موجب میشود که کسبوکارهای کوچک با حداکثر 10 کارمند و شرکتهای چندملیتی بزرگ به یک اندازه از این نرمافزار سود ببرند.
در کنار قابلیت سفارشیسازی بالا و ارائه امکانات متنوع، یکسری نقاط ضعف موجب شدهاند بعضی از کاربران و صاحبان کسبوکار، از استفاده از این نرمافزار رضایت کافی نداشتهباشند. قیمت نسبتا بالا و رابط کاربری دشوار، از جمله این دلایل هستند. با توجه به اینکه آموزش و یادگیری crm پارس ویتایگر از نظر زمان و هزینه منابع زیادی میطلبد، بسیاری از مدیران، این crm را گزینه مناسبی برای شرکتشان نمیدانند.
مشخصات و ویژگیهای نرمافزار crm پارس ویتایگر
برای آنکه بدانید پارس ویتایگر میتواند نیازهای کسبوکار شما را برآورده کند یا خیر، قبل از هر چیزی باید با ویژگیها و قابلیتهای مختلف آن بهطور کامل آشنا شوید. در این بخش از مطلب نقد و بررسی سی آر ام پارس ویتایگر، میخواهیم تعدادی از مهمترین و کاربردیترین قابلیتهای این crm را به شما معرفی کنیم:
بازاریابی و فروش
درست مثل هر نرمافزار crm دیگری، پارس ویتایگر نیز در وهله اول، برای مدیریت بازاریابی و فروش مورد استفاده قرار میگیرد. این قابلیت مهم، به شما کمک میکند کمپینهای تبلیغاتی خود را مدیریت کنید، سرنخهای جدید بهدست بیاورید یا سرنخها را به مشتریان بالقوه تبدیل کنید. بهعلاوه، این قابلیت، دادههایی کاربردی و دقیق در اختیار شما قرار میدهد که با استفاده از آنها میتوانید تصمیمهایی استراتژیکتر و بهتر بگیرید.
مدیریت پروژه
این قابلیت مهم پارس ویتایگر، به شما کمک میکند پروژههای خود را بهطور موثرتری برنامهریزی، اجرا و پیگیری کنید. امکان ایجاد پروژه برای هر مشتری، تعریف مراحل مختلف پروژه و تعیین وظایف اعضای مختلف تیم، از مهمترین مزیتهای قابلیت مدیریت پروژه هستند. بهعلاوه، با وجود ابزارهای قدرتمند گزارشگیری و نمودارهای پیشرفت، بهراحتی میتوانید بر روند پیشرفت پروژهها نظارت داشته باشید و مطمئن شوید که پروژهها در تاریخ مقرر بهاتمام خواهند رسید.
اتوماسیون وظایف
با استفاده از این قابلیت، شما میتوانید فرایندهای تکراری مانند ارسال ایمیلهای گروهی، ایجاد رکوردهای جدید، برنامهریزی جلسات و بهروزرسانی اطلاعات مشتریان را بهصورت خودکار انجام دهید و با صرفهجویی در زمان، بهرهوری سازمان و تیمهای مختلف آن را بهحداکثر برسانید. از طرفی با حذف وظایف تکراری، احتمال خطاهای انسانی را بهحداقل برسانید و برای انجام فعالیتهای مهم، زمان بیشتری در اختیار کارکنانتان قرار دهید.
امکان ایجاد بخش پرسشهای متداول
این قابلیت، یکی از کاربردیترین امکانات پارس ویتایگر است و زمان رسیدگی به سوالات مشتریان را تا حد زیادی کاهش میدهد. از این طریق، شما میتوانید یک پایگاه داده از سوالات احتمالی مشتریان را در اختیارشان قرار دهید و از تکرار پاسخها توسط تیم پشتیبانی جلوگیری کنید. در نتیجه، تیم پشتیبانی شما فرصت بیشتری برای رسیدگی به درخواستهای مهمتر در اختیار دارد و هم تجربه مشتری و بهرهوری تیم پشتیبانی، بهبود پیدا میکند.
ایجاد پورتال شخصی مشتری
پورتال مشتریان پارس ویتایگر، بستری عالی برای تعامل مستقیم با مشتریان است. از طریق این قابلیت، مشتریان شما میتوانند به اطلاعات حساب شخصی خود دسترسی داشته باشند، درخواستهای پشتیبانی را ثبت و پیگیری کنند و در صورت لزوم، با تیم پشتیبانی شما تماس بگیرند. همچنین، راحتتر و سریعتر از اخبار مرتبط با محصولات و خدمات شما مطلع خواهند شد. سایر قابلیتها و ویژگیهای نرمافزار crm پارس ویتایگر را میتوان بهصورت زیر خلاصه کرد:
- مدیریت مخاطبین و سازمانها
- امکان صدور فاکتور و پیشفاکتور
- مدیریت فرصتهای فروش
- مدیریت انبار
- مدیریت اسناد و بایگانی
- امکان استفاده از نسخه موبایلی crm پارس ویتایگر
مزایای crm پارس ویتایگر
در بخش قبلی، مهمترین قابلیتها و ویژگیهای crm پارس ویتایگر را معرفی و بررسی کردیم. ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که مهمترین مزایای این crm نسبت به رقبا چیست و چرا باید آن را برای کسبوکار خود انتخاب کنید؟ در این بخش از نقد و بررسی crm پارس ویتایگر، مهمترین مزیتهای استفاده از این نرمافزار بهطور خلاصه معرفی شدهاست:
- عدم محدودیت در تعداد کاربران: پارس ویتایگر، هیچ محدودیتی را برای تعداد کاربران تعیین نکردهاست. این مسئله به شما کمک میکند که بهراحتی کسبوکار و تیمتان را گسترش دهید، حجم عظیمی از اطلاعات مشتریان را مدیریت و تعداد نامحدودی سرنخ و فرصت فروش را دنبال کنید.
- قابلیت سفارشیسازی بالا: همانطور که گفته شد پارس ویتایگر روی منبع متنباز توسعه پیدا کردهاست و مثل بعضی از نرمافزارهای crm خارجی مانند نرم افزار crm مایکروسافت قابلیت سفارشیسازی بالایی دارد. اگر یکی از کارمندانتان به زبان برنامهنویسی PHP مسلط باشد، بهراحتی میتوانید بدون نیاز به شرکت ارائهدهنده خدمات، آن را ارتقا دهید و سفارشیسازی کنید.
- امنیت بالای اطلاعات: پارس ویتایگر با راهکارهایی مثل ورود دومرحلهای، افزونههای امنیتی بهمنظور جلوگیری از حملات ddos، SQL و اسپم، قابلیت Mod Tracker و… امنیت دادههای شما را تضمین میکند.
- بهروزرسانی خودکار و کاملا رایگان: پارس ویتایگر دائم بهروزرسانیهای جدیدی ارائه میکند. تنها با چند کلیک و بهصورت رایگان میتوانید این بهروزرسانیها را نصب کنید و از جدیدترین قابلیتها و ویژگیهای این نرمافزار بهرهمند شوید.
- امکان دسترسی به crm از طریق تلفن همراه: نرمافزار crm پارس ویتایگر روی سیستمعاملهای اندروید و iOS تلفن همراه قابل نصب است و کارمندان شما در هر زمانی و از هر مکانی، میتوانند به crm دسترسی داشته باشند.
معایب crm پارس ویتایگر
قطعا نقد و بررسی crm پارس ویتایگر بدون اشاره به معایب و نقاط ضعف آن ناقص خواهد بود. بهگفته کاربران، پارس ویتایگر رابط کاربری سختی دارد و آموزش آن به کارکنان، ممکن از نظر زمان و هزینه، منابع زیادی را از شما بگیرد. از سوی دیگر، هزینه استفاده و تعمیرات و نگهداری از این crm برای بسیاری از کسبوکارهای کوچک و حتی متوسط، بالا است. از این رو، ممکن است کسبوکارهایی که با محدودیت بودجه مواجه هستند، نتوانند از این نرمافزار بهره لازم را ببرند. بعضی از کاربران نیز از خدمات پشتیبانی شرکت پارس ویتایگر رضایت کافی نداشتهاند و UI و UX نه چندان جذاب را یکی دیگر از نقاط ضعف این نرمافزار دانستهاند.
نرمافزارهای crm پارس ویتایگر برای کدام کسبوکارها مناسب است؟
با توجه به مواردی که از ابتدا تا کنون در نقد و بررسی crm پارس ویتایگر گفته شد، میتوانیم بگوییم که این crm برای کسبوکارهای زیر گزینه بسیار مناسبی خواهد بود:
- کسبوکارهای کوچک و متوسطی که برای خرید بهترین نرم افزار crm با محدودیت مواجه نیستند.
- کسبوکارهای کوچک و متوسطی که آینده روبهرشدی دارند.
- شرکتهای B2B
- شرکتهای چندملیتی
- شرکتها کوچک، بزرگ و متوسطی که در شهرهای مختلف شعبه دارند.
چه جایگزینهایی برای نرمافزار crm پارس ویتایگر وجود دارد؟
اگر با مطالعه این مطلب و تطابق قابلیتهای مختلف این crm با نیازهای کسبوکارتان متوجه شدید که این crm نمیتواند نیازهای شما را برآورده کند، میتوانید گزینههایی را که در زیر معرفی شدهاند، امتحان کنید:
- نرمافزار CRM دیدار: اصلیترین نقطه قوت این crm، رابط کاربری ساده و قیمت مناسب آن است. بنابراین برای کسبوکارهای کوچک و متوسط گزینه بسیار خوبی محسوب میشود. قابلیت سفارشیسازی پایین و پشتیبانی از حداکثر 100 کاربر، مهمترین نقاظ ضعف این crm هستند.
- نرمافزار CRM دانا پرداز: دانا پرداز نیز درست مثل دیدار با مزیتهایی مثل قیمت مناسب و قابلیت ارائه در دو نسخه ابری و محلی، گزینهای محبوب برای کسبوکارهای کوچک است. بهگفته کاربران، عدم اتصال به پنل پیامکی، عدم اتصال به کالر آیدی، محدودیت در سفارشیسازی و… مهمترین معایب این نرمافزار محسوب میشوند.
- نرمافزار CRM سرو: هر چند که crm سرو فقط با نرمافزارهای شرکت همکاران سیستم یکپارچه میشود و قابلیت سفارشیسازی محدودی نیز دارد، اما با توجه به قیمت مناسب، رابط کاربری ساده و امکانات کاربردی، همچنان برای بسیاری از کسبوکارها محبوبیت دارد.
- نرمافزار CRM پیام گستر: در مقایسه با سایر نرمافزارهای ایرانی، پیام گستر از نظر قابلیت سفارشیسازی و هزینه بالا، در رتبه بالاتری قرار میگیرد. این نرمافزار نیز حداکثر از 100 کاربر پشتیبانی میکند و برای بسیاری از کسبوکارهای کوچک و متوسط ایرانی، محبوبیت دارد.
- نرمافزار CRM مایکروسافت: اگر نرمافزارهای crm خارجی را به نمونههای بومی ترجیح میدهید، crm مایکروسافت میتواند برای شما مناسب باشد. عدم محدودیت در تعداد کاربران، ارائه قابلیتهای پیشرفته، قابلیت ارتقا و سفارشیسازی، امکان اضافهکردن ماژولهای مختلف و… از مهمترین مزایای استفاده از این نرمافزار crm هستند.
آنچه از نقد و بررسی crm پارس ویتایگر آموختیم!
همانطور که دیدیم، پارس ویتایگر با قابلیت سفارشیسازی بالا و امکانات پیشرفته خود میتواند برای انواع کسبوکارها اعم از کوچک و متوسط تا شرکتهای بزرگ با فرایندهای پیچیده، قابل استفاده باشد. در این مطلب فالنیک، به نقد و بررسی crm پارس ویتایگر پرداختیم و سعی کردیم از جنبههای مختلف این نرمافزار crm را بررسی کنیم. اگر تجربه استفاده از پارس ویتایگر را دارید، حتما نظرات و تجربیات خود را با ما هم بهاشتراک بگذارید. برای مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر درباره crm میتوانید با شماره 0218363 تماس بگیرید یا در این صفحه سفارشتان را ثبت کنید.