قابلیت پست در نرم افزار Microsoft dynamics CRM
پستها در نرم افزار CRM مایکروسافت، مانند شبکههای اجتماعی است که به کاربران امکان مشاهده سریع رویدادها در یک نگاه و بدون ترک صفحه اصلی را میدهد. شما در قسمت پستها میتوانید اطلاعاتی مانند فرصت تجاری ایجاد شده برای یک مشتری، درخواست سرویس جدید برای مشتری و … را مشاهده کنید.
تفاوت این قابلیت با فعالیتها در این است که اگرچه پستها دارای اهمیت هستند اما اهمیت آنها در حدی نیست که نیاز به ارسال ایمیل به مالک آن برای اطلاعرسانی داشته باشد. بنابراین برای مدیریت این نوع از دیتاها، میتوانید از قابلیت پستگذاری در مایکروسافت استفاده کنید. در ادامه با ویژگی پست در نرم افزار crm بیشتر آشنا میشوید اما اگر اطلاعات بیشتر در این زمینه نیاز دارید یا میخواهید بدانید این قابلیت برای کسبوکار شما چه کاربردی دارد میتوانید با شماره 02154591983 تماس بگیرید.
درک بهتر قابلیت پست در نرم افزار CRM
Wall: قسمتی در نرم افزار مایکروسافت برای نمایش Activity Feed ها است.
Record Wall: قسمتی است که در رکوردهایی که قابلیت Ativity Feed آنها فعال است، نمایش داده میشود. این قابلیت، در پنجره اجتماعی Social Pane)) قرار دارد. این دیوار، شامل پستهایی است که در رابطه با آن رکورد، توسط سیستم و یا کاربر ایجاد شده است و یا به آنها اشاره (Mention) شده است . در رکودهای کاربر سیستم (user)، نیز پستهایی که در آن به کابر اشاره شده (Mention) و یا پستهایی که به واسطه آن کاربر، توسط خود او یا سیستم ایجاد شده، نمایش داده میشود.
Personal Wall: در این قسمت پستهایی که کاربر آنها را دنبال کرده است (Follow) و یا در رابطه با او است (Regarding) و یا در آنها به او اشاره شده است (Mention) نمایش داده میشود.
در ادامه قسمتهایی که در این دیوار وجود دارد را بررسی میکنیم:
در قسمتی که با رنگ قرمز مشخص شده است، انواع موجودیتهایی که شما حداقل یک رکورد از آنها را فالو کردهاید نمایش داده میشود. در واقع Record Wall آن رکوردها را در این قسمت میتوانید ببینید.
در این قسمت نیز که با رنگ قرمز مشخص شده است، پستهای مربوط به نماهای موجود و همچنین آن پستهایی که در آن به شما اشاره شده است (@Me) را میتوانید ببینید.
Auto Post: پستهایی که توسط نرم افزار در اثر اجرای قانون پست گذاری (Post Rule) ایجاد میشود. مانند پستی که در اثر ایجاد یک رکورد از نوع شخص یا شرکت و یا بستن یک فرصت تجاری ایجاد میشود. قابل ذکر است این نوع پستها با وجود اینکه ایجاد کننده آنها سیستم است اما در Record Wall کاربری user)) که باعث ایجاد آن پست میشود (رویدادی که در اثر آن پست ایجاد میشود را انجام میدهد)، نمایش داده میشود.
Manual Post (User Post): پستهایی که توسط کاربران سیستم ایجاد میشود.
Auto Post Rule: قانونی که توسط نرم افزار برای ایجاد یک پست در هنگام وقوع یک رویداد ( برای مثال ایجاد رکورد یا تغییر وضعیت و…) استفاده میشود.
Mention: برای اشاره کردن به یک رکورد در یک پست به کار میرود. در هر پست میتوان به چندیدن رکورد اشاره کرد. این کار با تایپ کردن@ و سپس انتخاب رکورد مورد نظر انجام میشود. وقتی یک رکورد Mention میشود، در Record Wall آن رکورد و همچنین در Personal Wall کاربر ایجاد کننده پست، نمایش داده میشود.
Comment: در قسمت دیوار شخصی و یا دیوار رکوردها، میتوان به هر پست پاسخ داد. (reply)
Follow: عملی است که برای دیدن پستهای یک رکورد در دیوار شخصی به کار میرود. این کار را میتوان با کلیک روی گزینه دنبال کردن رکوردها در نوار ابزار بالای هر رکورد انجام داد. توجه داشته باشید با کلیک مجدد روی این گزینه میتوانید از دنبال کردن یک رکورد انصراف دهید. حداکثر هر کاربر میتواند 5000 رکورد را دنبال کند.
Like: عملی است که بر روی یک پست انجام میشود که نشان دهنده تایید آن کامنت یا پست است. در واقع این امکان را فراهم میکند تا در کمترین زمان بتوان نظر خود را در خصوص یک پست بیان کرد.
اما نحوه کار با قسمت What’s New (تازه چه خبر) در Microsoft CRM چگونه است؟
در بعضی از داشبوردها مانند داشبورد اجتماعی فروش و یا در قسمت زیر مجموعه فروش، فرم ها و فرم های فرصت تجاری و سرنخ و پرونده فروش و … قسمتی به اسم what’s new وجود دارد؛ این بخش مانند دیواری میماند که پستهایی که سیستم در اثر یک رویداد مشخص کرده است و یا پستهایی که کاربران ایجاد کردهاند را میتوانید مشاهده کنید.
آیا امکان چت شخصی بین کاربران هم در نرم افزار وجود داره؟
سلام
خیر، افرادی که در حال دنبال کردن آن کاربر هستند نیز می توانند پیام های او با سایر کاربران را مشاهده کنند.