نقد و بررسی crm دیدار؛ یک بررسی جامع!
مدیریت روابط با مشتریان، یکی از پیچیدهتری ابعاد مدیریت یک کسبوکار در دنیای امروز است. حجم بالای دادههای مشتری، تنوع کانالهای ارتباطی و انتظار بالای مشتریان برای خدمات شخصیسازی شده، چالشهای بزرگی را برای صاحبان کسبوکارها ایجاد میکنند. اگر بهعنوان یک مدیر شما هم با چنین چالشهایی روبهرو هستید، برای رفع آنها بیش از هر چیزی به یک نرمافزار مدیریت ارتباط با مشتری نیاز دارید. اگر این نرمافزار آشنا نیستید و میخواهید بدانید که آیا این نرمافزار CRM برای شرکت شما مناسب است یا خیر، حتما باید این مطلب فالنیک را تا انتها مطالعه کنید. در ادامه، قرار است به نقد و بررسی crm دیدار بپردازیم و مهمترین قابلیتها، مزایا و معایب آن را بررسی کنیم. با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
معرفی crm دیدار در یک نگاه
پیش از آنکه به نقد و بررسی سی آر ام دیدار بپردازیم، باید بگوییم این crm یک نرمافزار CRM ابری است که از سال 1390 با هدف کمک به کسبوکارهای کوچک و متوسط ایرانی توسعه پیدا کردهاست. این نرمافزار عمدتا بر فروش، بازاریابی و پشتیبانی متمرکز است و به شما کمک میکند فرایندهای فروش را سادهتر کنید و روابط بهترین با مشتریان خود برقرار کنید. طی بیش از یک دهه سابقه و فعالیت، تیم دیدار در تلاش بوده است تا ویژگیها و قابلیتهای مختلف نرم افزار خود را بهبود ببخشد و آن را به گزینهای مطلوب کسبوکارهای ایرانی با مقیاس کوچک و متوسط، تبدیل کند. در حال حاضر، یکی از محبوبترین نرمافزارهای CRM در ایران است و هزاران کسبوکار کوچک و متوسط از آن استفاده میکنند.
نقد و بررسی crm دیدار از دیدگاه متخصصان و کاربران
برای آنکه بدانید CRM دیدار میتواند نیازهای کسبوکار شما را برطرف کند یا خیر، باید بهخوبی قابلیتها و ویژگیهای مختلف این نرمافزار را بشناسید. در این بخش از نقد و بررسی crm دیدار، میخواهیم امکانات آن را مورد بررسی قرار دهیم و شما را بیشتر با این نرمافزار آشنا کنیم.
ابزارهای تولید فرصت / سرنخ
برای آنکه شما بتوانید سرنخها و فرصتهای بیشتری برای فروش پیدا کنید، دیدار ابزارهایی مثل فرمساز، اتصال به وبسایت وردپرسی، اتصال از طریق API و ایمپورت بانک اطلاعات مشتریان را در نظر گرفتهاست. با استفاده از قابلیت فرمساز، شما میتوانید تمامی اطلاعات مشتریان خود را ثبت و سازماندهی کنید. همچنین، اگر دغدغههای یکپارچهکردن دادههای قبلی با CRM را دارید، دیدار این نگرانی شما را با ارائه یک سیستم import، بهخوبی رفع کردهاست. از طریق این قابلیت، شما میتوانید تمامی اطلاعات لازم را با استفاده از یک فایل اکسل وارد crm کنید.
کاریز فروش و مدیریت فرصتها
کاریز در crm دیدار، بهمعنای مسیر و فرایند یا همان قیف فروش است. از زمانی که مشتری با شما ارتباط برقرار کرده تا زمانی که از شما خرید میکند، یکسری مراحل طی میشود که شما در بخش کاریز، میتوانید فرایندهایی را که مشتری تا زمان خرید از شما طی میکند، تعیین کنید. شخصیسازی مسیر فروش، تشکیل یک پرونده کامل برای فرصتها، ثبت و برنامهریزی فعالیتها و… مهمترین مزایای این قابلیتها هستند.
مدیریت پروژهها و فرایندهای پس از فروش
نرمافزار crm دیدار این امکان را برای کاربران خود فراهم کردهاست که بتوانند پرونده کامل فرصتهای فروش را مشاهده و بررسی کنند. در این پرونده فروش، اطلاعاتی اعم از اینکه مبلغ یک معامله چقدر است، افراد شرکتکننده در معامله، فعالیتهای انجامشده، میزان فروش، شیوههای آشنایی مشتریان با برند شما و… نیز ارائه میشود. این اطلاعات ارزشمند، برای مدیریت فرایندهای پس از فروش بسیار کاربردی هستند.
تهیه بانک اطلاعاتی از دادههای مربوط به مشتریان
دیدار یک پایگاه داده از مشتریان و شرکتهایی که با شما مراوده دارند، در اختیار شما قرار میدهد. در این پایگاه داده، میتوانید اطلاعاتی مانند سوابق آخرین تماس ها و خریدهای هر مشتری را مشاهده کنید. همچنین، در بخش دفترچه تلفن CRM دیدار، شما میتوانید اطلاعات تمامی افراد و شرکتهایی را که با آنها کار کردهاید، مشاهده کنید. دیدار در این بخش، اشخاص مرتبط را به دستههای طلایی، فیروزهای و طوسی تقسیمبندی میکند. منظور از دسته طلایی مشتریان فعلی، دسته فیروزهای مشتریان بالقوه و دسته طوسی، سایر افراد هستند.
قابلیت گزارشات و داشبوردها در نقد و بررسی crm دیدار
در بخش گزارشات نشانگر crm دیدار، یک داشبورد مدیریتی کامل از کسبوکارتان به شما ارائه میشود. در این داشبورد شما میتوانید اطلاعاتی کاربردی کسب کنید و بفهمید که چه تعداد معاملاتی ثبت شدهاست، کدامیک از کارمندان در حال پیگیری آنها هستند، چه فعالیتهایی روی آنها انجام شده، میزان فروش چقدر بوده و مشتری از چه طریقی با شما آشنا شدهاست. این اطلاعات به شما کمک میکنند تصمیمهای تجاری هدفمندتری بگیرید و چالشهای موجود در فرایند فروش را شناسایی و رفع کنید.
سایر قابلیتهای نرمافزار CRM دیدار
علاوه بر مواردی که گفته شد، دیدار قابلیتهای دیگری هم دارد که در زیر بهطور خلاصه آنها را معرفی کردهایم:
- دیدار قابلیتی را به شما عرضه میکند که از طریق آن میتوانید امکان پرداخت فاکتور بهصورت آنلاین را برای مشتریانتان فراهم کنید. در این حالت، شما میتوانید یک لینک در اختیار مشتری قرار دهید که از طریق آن بتواند پرداخت آنلاین را انجام دهد.
- باکس جستجوی آنلاین از دیگر قابلیتهای مهم دیدار است. در واقع، وقتی شما موردی را جستجو میکنید، دیدار همه رکوردهای موجود (معاملات، شرکتها، اشخاص و…) را بررسی میکند تا آن چیزی را که در جستوجویش هستید، به شما عرضه کند.
- دیدار یک سختافزار کالر آیدی دارد که هر کسی که با شما تماس بگیرد، بهصورت پاپآپ اطلاعات آن را به شما نمایش میدهد. همچنین، شما میتوانید از هر تلفنی که از VOiP پشتیبانی میکند نیز استفاده کنید.
- برای بهبود ارتباط با مشتریان، دیدار یک پنل پیامکی و قابلیت یکپارچگی با پیامرسان واتساپ نیز دارد.
مزایای crm دیدار
مهمترین بخشی که در نقد و بررسی crm دیدار نباید از آن غافل شویم، مزایای استفاده از نرمافزار دیدار است. کاربرانی که قبلا تجربه استفاده از این نرمافزار CRM را داشتهاند، موارد زیر را مهمترین نقاط قوت آن دانستهاند:
- سهولت استفاده، مهمترین ویژگی crm دیدار است. شما حتی با یک آموزش 10 دقیقهای، میتوانید طریقه استفاده از این نرمافزار را یاد بگیرید.
- پیش از خرید نرمافزار crm دیدار، میتوانید 15 روز بهصورت آزمایشی از این نرمافزار استفاده کنید و سپس خریدتان را نهایی کنید. بهعلاوه، ضمانت 30 روزه بازگشت وجه دیدار به شما کمک میکند پس از یک ارزیابی دقیق 45 روزه این نرمافزار را بخرید.
- یک قابلیت مهم و جذاب crm دیدار این است که وضعیت فروش شما را بهصورت روزانه و از طریق ایمیل به شما گزارش میدهد.
- هزینه استفاده از CRM دیدار نسبتا پایین است و به همین دلیل، برای کسبوکارهای کوچک و متوسط گزینه مناسبی محسوب میشود.
معایب crm دیدار
واقعیت این است که هیچ محصولی کامل نیست و نقاط ضعف خود را دارید. بنابراین، برای آنکه به شما کمک کنیم تصمیمگیری بهتری درباره crm دیدار داشته باشید، باید در نقد و بررسی crm دیدار، نقاط ضعف و مهمترین معایب آن را نیز بررسی کنیم. مهمترین نقطه ضعف این نرمافزار، محدودیت در سفارشیسازی است. از آنجایی که سورس این نرمافزار متن بسته است، امکان سفارشیسازی آن بر اساس نیازهای روبهرشد کسبوکار شما وجود ندارد.
در صورتی که قرار است در آینده کسبوکار شما گسترش پیدا کند، قابلیت سفارشیسازی اهمیت ویژهای دارد. اگر نرمافزار CRM مورد نظر شما قابل توسعه نباشد، در آینده مجبور میشوید CRM شرکتتان را عوض کنید که این مسئله بهنوبه خود از نظر زمان و بودجه، بسیار هزینهبر خواهد بود.
از این رو، توصیه میکنیم برای خرید نرم افزار crm، نرمافزارهایی مثل CRM مایکروسافت را که قابلیت توسعه و سفارشیسازی بالایی دارند، انتخاب کنید. در این صورت، شما میتوانید بهمرور زمان ماژولهای مختلفی به CRM اضافه کنید و آن را بر اساس نیازهای خاص کسبوکارتان ارتقا دهید.
نقطه ضعف مهم دیگری که در نقد و بررسی سی آر ام دیدار وجود دارد، این است که دیدار برای کسبوکارهای بزرگ با فرایندهای پیچیده و شرکتهای چندملیتی، گزینه مناسبی نیست. در واقع، فقط شرکتهای کوچک و متوسط و آن دسته از کسبوکارهایی که قصد دارند فقط در واحد فروش از CRM استفاده کنند، مناسب است.
سایر نقاط ضعف و معایب CRM دیدار را میتوان بهصورت زیر خلاصه کرد:
- عدم برخورداری از گردش کار
- نداشتن قابلیتها و امکانات پیشرفته
- عدم امکان نصب CRM روی سرورهای شرکت
- فاقد تعریف ماژولهای سفارشی و سیستمسازی پیشرفته
- عدم ارائه قابلیت تبدیل چت به تیکت
- و…
نرمافزار crm دیدار برای چه کسبوکارهایی مناسب است؟
با توجه به قابلیتها و امکانات مختلف، crm دیدار برای کسبوکار کوچک و متوسط گزینه مناسبی محسوب میشود و این کسبوکارها میتوانند از مزایای مختلف این نرمافزار برای افزایش فروش و ارتباط بهتر با مشتریان خود، استفاده کنند. شرکتهای سختافزاری و نرمافزاری، وکلا و مشاوران، شرکتهای بازرگانی، شرکتهای ساختمانی، آموزشگاهها، عمدهفورشیها و بهطور کلی هر کسبوکاری که مشتری برایش مهم است، میتواند از این crm استفاده کند.
اما اگر شرکت بزرگی را اداره میکنید یا قصد دارید در آینده آن را گسترش دهید، بهتر است سراغ گزینههای دیگری مانند نرم افزار مایکروسافت CRM بروید. همانطور که گفته شد، با رشد و گسترش کسبوکار، ممکن است دیدار نتواند به نیازهای سازمان شما پاسخ دهد و مجبور شوید با صرف زمان و هزینه هنگفت، crm شرکتتان را تغییر دهید.
چه جایگزینهایی برای CRM دیدار وجود دارد؟
همانطور که گفته شد، نرمافزار CRM دیدار عموما برای کسبوکارهای کوچک و متوسط کاربرد دارد. این CRM حداکثر از 100 کاربر پشتیبانی میکند و ممکن است برای شرکتهای بزرگتر یا آن دسته از کسبوکارهایی که در حوزه B2B فعالیت میکنند، مناسب نباشد. با توجه به این مسئله و معایبی که در بخشهای قبلی مطرح شد، اگر فکر میکنید دیدار گزینه مناسبی برای شرکت شما نیست و دنبال گزینههای جایگزین میگردید، میتوانید موارد زیر را امتحان کنید:
- نرمافزار CRM پیامگستر: بهطور کلی، حداقل مبلغ پرداختی برای استفاده هر کاربر از crm پیام گستر بهازای هر ماه، در مقایسه با دانا کمتر است. از سوی دیگر، نرمافزار پیام گستر قابلیت سفارشیسازی بهتری در مقایسه با دیدار دارد و هم بهصورت ابری و هم بهصورت محلی، قابل استفاده است. حداکثر تعداد کاربرانی که میتوانند پیام گستر استفاده کنند نیز 100 کاربر است.
- نرمافزار CRM دانا: CRM دانا نیز مثل دیدار، حداکثر از 100 کاربر پشتیبانی میکند و برای کسبوکارهای کوچک مناسب است. این نرمافزار روی منبع متن بسته طراحی و تولید شدهاست و به همین دلیل، قابلیتهای سفارشیسازی محدودی دارد. بر خلاف دیدار که فقط در نسخه ابری استفاده است، CRM دانا را بهصورت ابری و محلی میتوانید دریافت کنید.
- نرمافزار CRM سرو: اگر کسبوکار کوچکی دارید و نمیخواهید هزینه بالایی را برای خرید نرمافزار crm هزینه کنید، در مقایسه با دیدار، سرو گزینه مناسبتری برای شما خواهد بود. اما باید به این مسئله توجه داشته باشید که سرو در یک چارچوب نرمافزار متن باز توسعه پیدا کردهاست و قابلیت سفارشیسازی بسیار محدودی دارد. همچنین، تنها به نرمافزار حسابداری سپیدار وصل میشود.
- نرمافزار CRM مایکروسافت: در کنار CRMهای محبوب ایرانی مثل دیدار، پیام گستر، دانا و… یکسری CRM خارجی مثل مایکروسافت نیز قابل استفاده هستند. با انتخاب و خرید نرمافزار CRM مایکروسافت، در شرکتتان از یک نرمافزار مدیریت ارتباط با مشتریان همهکاره و بینقص استفاده خواهید کرد. هر چند که مایکروسافت در مقایسه با دیدار و سایر CRMهای ایرانی گرانتر است، اما با توجه به قابلیتهای پیشرفته خود، پشتیبانی از ماژولهای متنوع مثل پنل پیامک، VOiP، منابع انسانی و… و قابلیت سفارشیسازی بسیار بالا، برای کسبوکارهای کوچک، متوسط و بزرگ، گزینه کاملا ایدهآلی است و یک استارتاپ 10 نفره بهاندازه یک سازمان بزرگ 500 نفره، میتواند از مزایای مختلف آن بهره ببرد.
آنچه از نقد و بررسی crm دیدار آموختیم!
در این مطلب فالنیک، به نقد و بررسی سی آر ام دیدار پرداختیم و سعی کردیم شما را از جنبههای مختلف، با این نرمافزار CRM آشنا کنیم. با توجه به عدم قابلیت سفارشیسازی، این نرم افزار برای شرکتهای بزرگ و روبهرشد انتخاب مناسبی محسوب نمیشود. برای مشاوره و دریافت اطلاعات بیشتر درباره crm میتوانید با شماره 0218363 تماس بگیرید یا در این صفحه سفارشتان را ثبت کنید.