
کمپانی کنسینگتون (Kensington) یک شرکت آمریکائی در حوزه لوازم جانبی تبلت، لپ تاپ، کامپیوترهای رومیزی و کامپیوترهای همه کاره در رده ممتاز مشغول به فعالیت است و معروفیت آن به آنجا رسیده که در حال حاضر یک برند شناخته شده و نام یکی از محصولات به عنوان یک تکنولوژی نوین شناخته می شود. قفل های ضد سرقت کنسینگتون یک محصول فوق العاده در این عرصه است که در این مقاله به ذکر برخی از مشخصات آن می پردازیم.
دنیای دیجیتال خود را ایمن کنید. اسلات امنیتی کنسینگتون که به عنوان اسلات K و با قفل کنسینگتون شناخته می شود، به عنوان یک سیستم ضد سرقت برای انواع کامپیوتر ها به حساب می آید، که در سال ۲۰۰۵ توسط کمپانی کنسینگتون که بخشی از کمپانی بزرگ ACCO در ایالات متحده آمریکا می باشد، وارد بازار IT گردید.
این سیستم امنیتی متشکل از یک قطعه فولادی تقویت شده و قابل اتصال به کامپیوترهای شخصی، لپ تاپ، نمایشگر، کنسول های بازی و و یدئو پروژکتورها می باشد، که توسط یک رابط امنیتی یا به معنای بهتر یک قفل دارای کلید و یا سیستم رمز گذاری، به یک رشته مفتول سیمی بسیار مستحکم و مقاوم متصل شده است و در انتهای آن یک حلقه کوچک و استاندارد وجود دارد که توسط آن مفتول به یک جسم سنگین و ثابت در یک محیط فیزیکی پیچیده شده و محکم می گردد و سر دیگر آن به دستگاه متصل شده و به این صورت از سرقت دستگاهتان جلوگیری می شود.
البته شاید این سوال برایتان پیش بیاید که محل قرار گیری این قفل در کدام قسمت دستگاه تان قرار دارد؟
جواب این است: این محفظه در ۸۰% لپ تاپ های موجود و ۹۸% دستگاه های در حال ساخت با نام اسلات کنسینگتون در کنار محل اتصال کابل برق لپ تاپ ها قرار دارد. در سایر دستگاه ها مانند کامپیوترهای رومیزی و تبلت این اسلات به صورت فیزیکی برروی آنها اضافه می شود و سپس سایر سیم و اتصالات به آن اضافه می گردد.

البته ناگفته نماند که این قفل را نمی توان به عنوان یک سیستم حفاظت غیرقابل نفوذ در نظر گرفت زیرا از آنجایی که جنس بدنه ی اکثر کامپیوترها پلاستیک و یا فلز نازک است، به همین دلیل سارق می تواند ناحیه اتصال آن را شکسته، و یا با استفاده از امکاناتی از قبیل سنگ فرز و دستگاه های برش فلزات اقدام به قطع این اتصال و سرقت دستگاه نماید.
لازم به ذکر است که این سیستم برای جلوگیری از سرقت های سریع و اماکنی مثل کافی شاپ ها، فروشگاه های کامپیوتر، نمایشگاه ها و رستوران ها بسیار کارآمد است ولی در خصوص حفاظت این سیستم ها بدون نظارت مستقیم انسانی بهتر است ابتدا امنیت فضای اطراف آن را تامین نمائیم.
منبع: Kingeston.com