معرفی نرم افزار CRM شرکت SAP SE
شرکت SAP یکی از قدیمیترین و بزرگترین شرکتها در حوزه فناوری اطلاعات است که بیشتر به دلیل محصول نرم افزاری ERP منحصر بفرد و قدرتمند خود معروف شده است و در سال 1972 در آلمان تاسیس و شروع به کار کرد.
با تغییر و تحولاتی که در عرصه نرم افزار و نیازهای مشتریان صورت گرفت شرکت SAP نیز نرم افزار CRM خود را برای مشتریان طراحی و ارائه کرد که در این مقاله قصد داریم به معرفی به معرفی این نرم افزار سی آر ام بپردازیم:
بخشهای تحت پوشش این نرم افزار تحت وب شامل فروش، بازاریابی، خدمات مشتریان (خدمات پس از فروش) و فعالیتهای تجارت الکترونیک است که به طور کامل، مهندسین و کارشناسان شرکت SAP نرمافزار را برای مشتریان خود سفارشی میکنند.
SAP CRM بخشی از محصول SAP Suite است که به طور مجزا قابل استفاده بوده و همچنین نسخه آن On-Premises است. راه حل SAP CRM با کامپوننتهای دیگر مانند SAP ERP, SAP SCM و SAP BI یکپارچه شده است تا از قابلیتهای سایر کامپوننتها نیز بتواند بهره ببرد.
قابلیتهایی که قسمت فروش این نرمافزار در اختیار ما میگذارد، همان قابلیتهایی است که شرکتها برای مدیریت و ارتباط مشتریان به آن نیاز دارند، که شما میتوانید هر لحظه و هرکجا به مشتریان و اطلاعات خود دسترسی داشته باشید، و میتوان از بین انواع پیاده سازیهای فروش (Implementation) یکی را برای شرکت خود انتخاب کرد.
حال انواع آنها در لیست زیر آمده است:
- Telesales
- Enterprise Sales
- E-Selling and
- Field Sales
قابلیت های کلی که قسمت CRM Sales در اختیار شما میگذارد در تصویر زیر آمده است.
همچنین جنبه های پیش بینی فروش و تحلیلها که به سازمان شما کمک میکند تا اطلاعات پیش بینی و تاریخچه ای جمع آوری کنید محیا میکند.
در قسمت بازاریابی نیز امکانات متنوعی را در اختیار کاربران سازمان قرار میدهد که میتوان به برنامه ریزی بازاریابی، تحلیل بازار، تقسیم بندی مشتریان ، مدیریت سرنخ ها و کمپین ها ذکر کرد.
در بخش خدمات این نرم افزار تمامی جوانب مربوط به ارائه سرویس به مشتری از طریق SAP CRM از لحظه شروع نیاز مشتری تا تائید و پرداخت در نظر گرفته شده که تصویر زیر بیانگر همه جوانب گنجانده شده در این بخش است.
یکی دیگر از قسمت های SAP CRM که نظر کاربران را به خود جلب کرده، SAP CRM Channels است که به کاربر این کمک را میکند تا با مشتریان و اطلاعات آنها از طریق کانالهای مختلفی در تعامل با سازمان باشند که میتوان به Back-Office که بر اساس دسترسی، Field Service or Offline-User که برای دسترسی از طریق دستگاه های مختلف در هر زمان و هرکجا نیز موجود است و روشهای مختلف که در تصویر زیر میتوان مشاهده کرد.
با توجه به اینکه این نرم افزار توسط یک شرکت بزرگ و قدرتمند ارائه میشود، نمیتوان شکی به کاربرد و قدرت آن در سازمان داشت، اما قیمتهای پیادهسازی آن بسیار بالا بوده و نیاز به دانش تخصصی دارد که پیاده سازیها و سفارشی سازیها را منحصرا به پیاده سازیهایی که از طریق خود شرکت SAP صورت میگیرد، محدود میکند که برای بسیاری از شرکتها این روش قابل قبول نیست.
بیشتر شرکتها تمایل دارند که هر زمان که میخواهند بتوانند نرم افزار خود را سفارشی کنند و نرم افزار خود را به راحتی توسعه دهند که این کار در این نرم افزار امکان پذیر نیست. حال در این زمینه پیشنهاد ما به شما نرم افزار Microsoft Dynamics CRM است که به هر طریقی که مد نظر سازمانها باشند قابل سفارشی سازی است.
منبع: Wikipedia.com
برای یه شرکت خورده فروشی که نیاز داره دائم از اطلاعات گزارش بگیره، بهترین crm چیه که بشه فرآیندها رو طبق نیاز خودمون تغییر داد؟ CRM SAP SE خوبه؟