به "وبلاگ فالنیک ( ایران اچ پی)" خوش آمدید    |   وبسایت فالنیک (ایران اچ پی)
تماس با فالنیک : 8363-021
کامپیوتر و لپ تاپ

معرفی 10 مورد از بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی + جدول مشخصات کامل

معرفی بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی

در جهان پویا و به‌شدت رقابتی برنامه‌نویسی، انتخاب ابزارهای مناسب نه تنها یک مزیت محسوب می‌شود، بلکه برای دستیابی به بهره‌وری و کیفیت مطلوب، ضروری است. به‌عنوان یک برنامه‌نویس برای انجام پروژه‌های مختلف، به پردازنده‌هایی نیاز دارید که بتوانند حجم بالایی از محاسبات را با سرعت و دقت بالا انجام دهند و بهره‌وری شما حین کدزنی به حداکثر برسانند.

با توجه به تنوع بالای محصولات موجود در بازار، انتخاب بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی قطعا چالش‌برانگیز است. با توجه به اینکه پردازنده تا حد زیادی قیمت لپ تاپ و کامپیوتر برنامه‌نویسی را تحت تاثیر قرار می‌دهد، باید در انتخاب این قطعه نهایت دقت و سخت‌گیری را به‌خرج دهید. اگر شما هم با چنین چالشی مواجه هستید، حتما این مقاله فالنیک را تا انتها مطالعه کنید.

در ادامه، پس از معرفی مهم‌ترین ویژگی‌هایی که هنگام انتخاب بهترین cpu برای برنامه نویسی باید مد نظر قرار دهید، تعدادی از بهترین پردازنده‌ها را به همراه جدول مشخصات و قابلیت‌های هر یک از آن‌ها به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

خرید و قیمت لپ تاپ در فالنیک
برای اطلاع از قیمت لپ تاپ و خرید لپ تاپ با مشاوره تخصصی رایگان و گارانتی معتبر ۱۸ ماهه از فروشگاه فالنیک دیدن کنید.
قیمت لپ تاپتماس تلفنی

ویژگی‌های CPU مناسب برای برنامه نویسی کدامند؟

برای آنکه پردازنده کامپیوتر شما بتواند به‌راحتی عملکردهای برنامه‌نویسی را اجرا کند و روند کامپایل، اجرای کد و شبیه‌سازی‌ها با سرعت بیشتری انجام دهد، باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد. قابلیت‌هایی مانند تعداد هسته‌ها، فرکانس کاری، حافظه کش و پشتیبانی از فناوری‌های جدید، تاثیر مستقیمی بر عملکرد پردازنده در اجرای برنامه‌ها دارند. در ادامه، این ویژگی‌ها و اهمیت آن‌ها برای انتخاب بهترین پردازنده برای برنامه نویسی، معرفی شده‌است:

1. فرکانس پردازنده (Clock Speed) و تعداد هسته‌ها

Clock speed که با گیگاهرتز (GHz) اندازه‌گیری می‌شود، معیاری برای سنجش سرعت اجرای دستورات است. هر چه سرعت اجرای پردازنده سیستم شما بالاتر باشد، می‌توانید محاسبات پیچیده‌تر را در مدت زمان کمتری انجام دهید. در کنار سرعت، تعداد هسته‌های پردازنده نیز بر عملکرد کلی سیستم موثر است. پردازنده‌های چند هسته‌ای، قابلیت اجرای همزمان چندین رشته پردازشی را دارند و برای برنامه‌هایی که از چندین هسته به‌طور هم‌زمان استفاده می‌کنند، بسیار مناسب هستند. توجه داشته باشید که برای برنامه‌هایی که از یک هسته استفاده می‌کنند، سرعت کلاک همچنان اهمیت بیشتری دارد.

نکات کلیدی خرید پردازنده را در مقاله راهنمای خرید  cpu بخوانید.

2. حافظه کش

حافظه کش، یک لایه واسط بین پردازنده و حافظه اصلی است که با ذخیره داده‌های پرکاربرد، مدت زمان دسترسی به داده‌ها و بازیابی آن‌ها را کاهش می‌دهد. هر چه ظرفیت حافظه کش یک CPU بیشتر باشد، برای برنامه‌نویسی و کدزنی عملکرد بهتری خواهد داشت. در برنامه‌نویسی که سرعت اجرای کد اهمیت بالایی دارد، داشتن یک پردازنده با حافظه کش بالا، می‌تواند به‌طور چشمگیری عملکرد و سرعت شما را بهبود ببخشد.

حافظه کش، فاکتوری مهم در انتخاب بهترین cpu برنامه نویسی
حافظه کش، نقش مهمی در سرعت پردازنده ایفا می‌کند.

3. معماری بهترین پردازنده برای برنامه نویسی

معماری پردازنده، به ساختار داخلی و نحوه اجرای دستورات توسط آن اشاره دارد. معماری‌های مختلف، کارایی و سازگاری متفاوتی با نرم‌افزارهای خاص دارند. در حوزه برنامه‌نویسی، معماری‌های x86 و x86-64 به دلیل پشتیبانی گسترده از ابزارهای توسعه و نرم‌افزارها، محبوبیت بیشتری دارند. به‌علاوه، این ساختارها برای انجام محاسبات پیچیده و اجرای نرم‌افزارهای سنگین، کارایی بیشتری دارند.

4. نسل پردازنده

تولیدکنندگان هر ساله نسل جدیدی از محصولات خود را به بازار عرضه می‌کنند. هر چه نسل پردازنده انتخابی شما بالاتر باشد، عملکرد آن نیز برای برنامه‌نویسی بهتر خواهد بود. نسل CPU را می‌توانید از روی رقم مدل آن‌ها تشخیص دهید. به‌عنوان مثال پردازنده Core i9 14900 شرکت اینتل، به نسل چهاردهم تولیدات این شرکت تعلق دارد. شرکت AMD، تولیدکننده دیگری که در تولید بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی با اینتل رقابت می‌کند، مدل متفاوت‌تری برای نام‌گذاری دارد.

پیشنهاد مطالعه

5. کارت گرافیک اختصاصی

اگر چه برای انجام بسیاری از وظایف برنامه‌نویسی به کارت گرافیک قدرتمند نیاز ندارید، داشتن کارت گرافیک اختصاصی، به شما کمک می‌کند راحت‌تر کارهایی مثل توسعه بازی یا استفاده از نرم‌افزارهای گرافیکی سنگین را انجام دهید.

6. میزان مصرف انرژی

در صورتی که قرار است از لپ‌تاپ برای کدزنی استفاده کنید، برای انتخاب بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی، باید میزان مصرف انرژی آن را نیز مد نظر قرار دهید. پردازنده‌های کم‌مصرف، ضمن افزایش طول عمر باتری، از گرم‌ شدن بیش از حد دستگاه جلوگیری می‌کنند و عمر مفید آن را افزایش می‌دهند. به این ترتیب، هنگام انتخاب CPU برای برنامه‌نویسی، باید به دنبال مدل‌هایی باشید که در کنار قدرت پردازشی بالا، مصرف انرژی پایینی دارند.

7. محدودیت‌های مالی

هر چند که خرید جدیدترین و قدرتمندترین پردازنده‌های موجود در بازار برای برنامه‌نویسی بسیار وسوسه‌برانگیز است، نباید از عامل مهم «قیمت» غافل شد. هر چند که پردازنده‌های نسل جدید بسیار قدرتمند هستند، اما لزوما برای همه بهترین گزینه نیستند. انتخاب پردازنده‌ای که به‌طور کامل نیازهای شما برای برنامه‌نویسی را رفع کند و در عین حال هزینه معقولی داشته باشد، نیازمند بررسی دقیق و مقایسه گزینه‌های مختلف است. 

8. سازگاری پردازنده با دیگر اجزای سیستم

سازگاری پردازنده با سایر اجزای سیستم، یکی از مهم‌ترین عوامل در انتخاب پردازنده مناسب برای برنامه‌نویسی است. باید پردازنده‌ای را انتخاب کنید که با سایر اجزای سیستم، از جمله مادربرد، حافظه رم و کارت گرافیک سازگاری داشته باشد. در غیر این صورت، ممکن است عملکرد سیستم شما حین کدزنی تضعیف شود.

راهنمای انتخاب بهترین پردازنده برای برنامه نویسی
سازگاری پردازنده با دیگر اجزای سیستم، عامل مهمی است که حتما در انتخاب بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی باید مد نظر قرار بگیرد.

معرفی 10 مورد از بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی

حال که با مهم‌ترین ویژگی‌ها و عوامل مؤثر در انتخاب پردازنده برای برنامه‌نویسی آشنا شدیم، نوبت به معرفی برخی از بهترین گزینه‌های موجود در بازار می‌رسد. با توجه به اینکه فناوری پردازنده‌ها به سرعت در حال پیشرفت است، توصیه می‌کنیم، پیش از خرید حتما آخرین مدل‌های موجود در بازار را بررسی کنید. در ادامه، 10 مورد از جدیدترین و بهترین cpu برای برنامه نویسی معرفی شده‌اند:

1. پردازنده Intel Core i7-14700K

بدون شک، Core i7-14700K شرکت اینتل، از هر نظر بهترین cpu برای برنامه نویسی است. سرعت این پردازنده نسبت به نسخه مشابه نسل قبلی خود اندکی افزایش پیدا کرده که باعث افزایش عملکرد تک‌هسته‌ای این CPU می‌شود. به‌علاوه، Core i7-14700K عملکردی مشابه Core i9 اینتل و رقیبش Ryzen 9 AMD دارد و در عین حال از این دو پردازنده ارزانتر است.

جدول مشخصات پردازنده Core i7-14700K
تعداد هسته و رشته20 هسته و 28 رشته
فرکانس پایه و بوست3.4 و 5.6 گیگاهرتز
میزان حافظه کش33 مگابایت
توان حرارتی125 وات
گرافیک آنبوردIntel UHD Graphics 770
پردازنده  Core i7-14700از بهترین سی پی یو ها برای برنامه نویسی
پردازنده Intel Core i7-14700K از بهترین پردازنده‌های نسل 14 شرکت اینتل برای برنامه نویسی است.

مزایا:

  • عملکرد عالی
  • دارای چهار هسته بیشتر نسبت به نسل قبلی
  • بالا بودن حافظه کش
  • عدم افزایش قیمت

معایب:

  • مصرف انرژی زیاد

2. پردازنده Intel Core i9-14900K

پردازنده Intel Core i9-14900K، یکی از قدرتمندترین پردازنده‌های موجود در بازار برای انجام وظایف پیچیده برنامه‌نویسی است. این پردازنده با برخورداری از هسته‌های قدرتمند و فرکانس کاری بالا، عملکردی عالی در اجرای برنامه‌های سنگین، از جمله برنامه‌نویسی، طراحی گرافیکی و ویرایش ویدئو دارد. به همین دلیل، می‌توانیم آن را بهترین گزینه برای برنامه‌نویس‌ها و حتی معمارها و تولیدکننده‌های محتوای ویدئویی بدانیم.

جدول مشخصات پردازنده Intel Core i9-14900K
تعداد هسته و رشته24 هسته و 32 رشته
فرکانس پایه و بوست3.2 و 6 گیگاهرتز
میزان حافظه کش36 مگابایت
توان حرارتی125 وات
گرافیک آنبوردIntel UHD Graphics 770
پردازنده  Core i9-14900 شرکت اینتل
هسته‌های قدرتمند و فرکانس کاری بالا اصلی‌ترین مشخصه پردازنده  Core i9-14900است.

مزایا:

  • عملکرد سریع چندرشته‌ای و تک‌هسته‌ای
  • سرعت پردازش 6 گیگاهرتزی
  • دارای کارت گرافیک آنبرد

معایب:

  • گرمای زیاد حین استفاده
  • طراحی مشابه 13900K، با تغییرات جزئی در سرعت
  • مصرف زیاد انرژی

3. پردازنده AMD Ryzen 5 7600

اگر دنبال گزینه‌ای میان‌رده هستید که در عین مقرون‌به‌صرفه بودن کارایی بالایی هم داشته باشد، پردازنده AMD Ryzen 5 7600 را انتخاب کنید. این پردازنده با شش هسته پردازشی و فناوری SMT، توانایی اجرای روان و سریع برنامه‌های مختلف را دارد. به‌علاوه، پردازنده AMD Ryzen 5 7600 دارای یک سیستم خنک‌کننده است که آن را برای استفاده‌های طولانی و روزمره به گزینه‌ای ایده‌آل تبدیل کرده است.

جدول مشخصات پردازنده AMD Ryzen 5 7600
تعداد هسته و رشته6 و 12
فرکانس پایه و بوست3.8 و 5.1 گیگاهرتز
میزان حافظه کش32 مگابایت
توان حرارتی65 وات
گرافیک آنبوردRadeon Graphics
Ryzen 5 7600، بهترین سی پی یو ارزان برای برنامه نویسی
پردازنده AMD Ryzen 5 7600 گزینه‌ای اقتصادی اما با کارایی بالاست.

مزایا:

  • مقرون‌به‌صرفه‌ترین تراشه Ryzen 7000 تا به امروز
  • راندمان بسیار بالا

معایب:

  • هم‌قیمت با تراشه‌های سری 7600X
  • قیمت بالاتر در مقایسه با Core i5

4. پردازنده Intel Core i5-13400F

پردازنده Core i5-13400F به عنوان یک انتخاب مقرون به صرفه و قدرتمند برای کامپیوتر و یکی از بهترین سی پی یو ها برای برنامه نویسی است. هر چند که پردازنده‌های قوی‌تری هم در بازار موجود هستند، اما اگر بودجه محدودی دارید، این CPU می‌تواند گزینه ایده‌آل و مناسبی باشد. قیمت مناسب پردازنده Core i5-13400F موجب می‌شود که در هزینه‌های خریدن لپ‌تاپ میان‌رده صرفه‌جویی کنید و بتوانید بودجه‌تان را روی خریدن کارت گرافیک که به‌مراتب می‌تواند عملکرد سیستم شما برای برنامه‌نویسی را تقویت کند، سرمایه‌گذاری کنید.

جدول مشخصات پردازنده Core i5-13400F
تعداد هسته و رشته10 هسته و 16 رشته
فرکانس پایه و بوست2.5 و 4.6 گیگاهرتز
میزان حافظه کش20 مگابایت
توان حرارتی65 وات
پردازنده Core i5-13400F،یک سی پی یو اقتصادی همراه با عملکرد بالا
اگر می‌خواهید یک سی پی ارزان با قابلیت بالا برای برنامه نویسی بخرید، پردازنده Core i5-13400F گزینه مناسبی برایتان است.

مزایا:

  • تعداد هسته‌های بالا
  • قیمت مناسب
  • عملکرد چندرشته‌ای عالی

معایب:

  • فاقد کارت گرافیکی آنبرد (در نسخه‌های سری F)
  • عملکرد تک‌رشته‌ای ضعیف

5. پردازنده AMD Ryzen 7 5700X

پردازنده Ryzen 7 5700X، از نظر کارایی و سرعت مشابه پردازنده‌های سری Ryzen 7 5000 است، اما نسبت به این پردازنده‌ها قیمت مناسب‌تری دارد. به همین دلیل، می‌توانیم آن را به‌عنوان گزینه‌ای محبوب برای انتخاب بهترین cpu برای برنامه نویسی معرفی کنیم. این پردازنده در ترکیب با یک کارت گرافیک میان‌رده، سیستم شما را به گزینه‌ای عالی برای برنامه‌ریزی، وظایف مولتی‌تسکینگ و حتی گیمینگ تبدیل خواهد کرد.

جدول مشخصات پردازنده Ryzen 7 5700X
تعداد هسته و رشته8 هسته و 16 رشته
فرکانس پایه و بوست3.4 و 4.6 گیگاهرتز
میزان حافظه کش32 مگابایت
توان حرارتی65 وات
پردازنده Ryzen 7 5700X، یک سی پی یو مناسب برای برنامه نویسی
پردازنده Ryzen 7 5700X، در ترکیب با یک کارت گرافیک میان‌رده به بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی تبدیل خواهد شد.

مزایا:

  • سازگاری با اکثر مادربردهای AM4
  • توان حرارتی 65 وات
  • عملکرد بهتر در مقایسه با تراشه سری Ryzen 7 5800X

معایب:

  • گرانتر از پردازنده‌های سری Core i5-12600K

6. پردازنده Intel Core i5-10400

هر چند که این CPU جز محصولات قدیمی‌تر شرکت اینتل (نسل 10) محسوب می‌شود، اما همچنان کارایی فوق‌العاده‌ای دارد. اگر تازه‌کار هستید و اخیرا وارد دنیای برنامه‌نویسی شده‌اید، می‌توانیم آن را بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی به شما معرفی کنیم. قیمت مناسب در کنار کارایی خوب، به شما کمک می‌کند که در ابتدای مسیر، به‌راحتی از عهده انجام وظایف برنامه‌نویسی برآیید.

جدول مشخصات پردازنده  Intel Core i5-10400
تعداد هسته و رشته6 هسته و 12 رشته
فرکانس پایه و بوست2.9 و 4.30 گیگاهرتز
میزان حافظه کش12 مگابایت
توان حرارتی65 وات
گرافیک آنبوردIntel UHD Graphics 630
پردازنده Core i5-10400، بهترین گزینه برای برنامه‌نویس‌های تازه‌کار
اگر به‌تازگی وارد حرفه برنامه نویسی شده‌اید، پردازنده Core i5-10400 بهترین گزینه برای شما خواهد بود.

مزایا:

  • نرخ فریم مناسب به‌عنوان یک CPU میان‌رده هنگام اجرای بازی‌ها
  • توان حرارتی پایین
  • دارای خنک‌کننده قوی

معایب:

  • گرانتر از سری‌های مشابه شرکت AMD
  • الزام به استفاده از سوکت LGA
پیشنهاد مطالعه

7. پردازنده Intel Core i5 13600K

پردازنده Intel Core i5 13600K نه تنها برای برنامه‌نویس‌ها، که برای ویرایشگرهای ویدئو، مهندسین و حتی گیمرها گزینه بسیار ایده‌آلی محسوب می‌شود. علاوه بر بالابودن تعداد هسته‌ها، این پردازنده از مادربردهای ارزان‌تر پشتیبانی می‌کند و راندمان برق بسیار مناسبی دارد. از این رو، با صرف بودجه‌ای معقول، گزینه‌ای عالی برای برنامه‌نویسی و حتی کارهای مولتی‌تسکینگ در اختیار خواهید داشت.

جدول مشخصات پردازنده Intel Core i5 13600K
تعداد هسته و رشته14 هسته و 20 رشته
فرکانس پایه و بوست2.6 و 5.1 گیگاهرتز
میزان حافظه کش24 مگابایت
توان حرارتی125 وات
گرافیک آنبوردUHD Graphics 770
پردازنده Core i5 13600K شرکت اینتل
بالابودن تعداد هسته‌ها و پشتیبانی از مادربردهای ارزان‌تر ، اصلی‌ترین مشخصه پردازنده Core i5 13600K است.

مزایا:

  • قیمت مناسب نسبت به کارایی
  • بالابودن تعداد هسته‌ها
  • پشتیبانی از مادربردهای سازگار با رم‌های DDR5 و DDR4
  • پشتیبانی از سوکت FCLGA1700

معایب:

  • تولید گرمای زیاد

8. پردازنده AMD Ryzen 5 5600X

علاوه بر قیمت مناسب، قابلیت ارتقا دلیل دیگری است که پردازنده Ryzen 5 5600X را به بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی تبدیل کرده‌اند. عملکرد تک‌هسته‌ای خوب، عملکرد چندهسته‌ای عالی و امکان ارتقا به پردازنده‌های قدرتمندی مانند Ryzen 7 5800X3D، محبوبیت این CPU را برای برنامه‌نویس‌ها (به‌ویژه برنامه‌نویس‌های تازه‌کار) تبدیل کرده است.

جدول مشخصات پردازنده AMD Ryzen 5 5600X
تعداد هسته و رشته6 هسته و 12 رشته
فرکانس پایه و بوست3.7 و 4.6 گیگا هرتز
میزان حافظه کش32 مگابایت
توان حرارتی65 وات
پردازنده Ryzen 5 5600X، بهترین پردازنده برای برنامه نویسی
قابلیت ارتقا، اصلی‌ترین مشخصه پردازنده Ryzen 5 5600X است.

مزایا:

  • عملکرد عالی با تنها 65 وات توان حرارتی
  • قیمت مناسب
  • مناسب برای گیمینگ

معایب:

  • پشتیبانی از DDR4 تنها در پلتفرم AM4

9. پردازنده AMD Ryzen 9 9950X

اگر دوست دارید سیستمی با بهترین پردازنده شرکت AMD را داشته باشید و البته قیمت پردازنده نیز برایتان مهم نیست، Ryzen 9 9950X بهترین گزینه خواهد بود. این CPU در حال حاضر سریع‌ترین پردازنده AMD است و عملکرد و سرعت خارق‌العاده‌ای برای انجام وظایف برنامه‌نویسی دارد. اگر می‌خواهید با سیستم‌تان کارهایی مانند کامپایل نرم‌افزار، وظایف مولتی‌تسکینگ و رندرکردن ویدئو یا تصویر را انجام دهید، Ryzen 9 9950X بهترین گزینه خواهد بود.

جدول مشخصات پردازنده AMD Ryzen 9 9950X
تعداد هسته و رشته16 هسته و 32 رشته
فرکانس پایه و بوست4.3 و 5.7 گیگاهرتز
میزان حافظه کش64 مگابایت
توان حرارتی170 وات
گرافیک آنبوردRadeon Graphics
پردازنده Ryzen 9 9950X، سریع ترین cpu برای برنامه نویسی
پردازنده Ryzen 9 9950X، در حال حاضر سریع‌ترین و جدیدترین cpu شرکت AMD است.

مزایا:

  • طراحی 16 هسته‌ای
  • ارتقا عملکرد در مقایسه با نسخه‌های قبلی
  • ارزانتر از پرچمدار نسل قبلی

معایب:

  • مصرف انرژی زیاد
  • قیمت بالا نسبت به Core i9-14900K (در زمان عرضه)
پیشنهاد مطالعه

10. پردازنده AMD Ryzen 7 9700X

این پردازنده با حداکثر سرعت تا 5.5 گیگاهرتز و عملکرد استثنایی در وظایف تک‌رشته‌ای و چندرشته‌ای، گزینه‌ای عالی برای برنامه‌نویس‌های حرفه‌ای محسوب می‌شود. داشتن هشت هسته موجب شده‌است تا این پردازنده در مقایسه با CPUهای اینتل و AMD Ryzen 9، گرمای کمتری تولید کند. به همین دلیل، AMD Ryzen 7 9700X نه تنها بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی است، بلکه برای اهداف مولتی‌تسکینگ و گمینگ نیز گزینه مناسبی محسوب می‌شود.

جدول مشخصات پردازنده AMD Ryzen 7 9700X
تعداد هسته و رشته8 هسته و 16 رشته
فرکانس پایه و بوست3.8 و 5.5 گیگاهرتز
میزان حافظه کش32 مگابایت
توان حرارتی65 وات
گرافیک آنبوردRadeon Graphics
پردازنده Ryzen 7 9700X، بهترین گزینه برای برنامه نویسی
فرکانس بالا و هشت هسته‌ای بودن، اصلی‌ترین مشخصه پردازنده Ryzen 7 9700X است.

مزایا:

  • پیشرفت قابل توجه در مقایسه با سری Ryzen 7000 و Ryzen 7700X
  • دمای عملیاتی مناسب
  • توان حرارتی کمتر

معایب:

  • دارای هسته‌های کمتر نسبت به تراشه‌های اینتل
  • عملکرد چندرشته‌ای ضعیف

تسریع فرآیند کد نویسی با انتخاب بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی

به‌طور کلی، پردازنده‌هایی با تعداد هسته و رشته بیشتر، فرکانس بالاتر و حافظه کش قوی‌تر، برای انجام همزمان چندین فرآیند و اجرای سریع‌تر کدها مناسب‌تر هستند. در این مقاله فالنیک، با شما درباره بهترین سی پی یو برای برنامه نویسی صحبت کردیم و مهم‌ترین ویژگی‌هایی را که باید در انتخاب بهترین cpu برای برنامه نویسی مد نظر قرار دهید، مورد بررسی قرار دادیم. در نهایت هم، بهترین گزینه‌های موجود در بازار را همراه مشخصات فنی، ارائه کردیم. با استفاده از این فهرست، به‌راحتی می‌توانید بهترین cpu برای برنامه نویسی را پیدا و خریداری کنید. شما چه پردازنده‌ای را به فهرست بالا اضافه می‌کنید؟

تعمیر لپ تاپ
تعمیر لپ تاپ در تعمیرگاه لپ تاپ فالنیک، به وسیله تعمیرکار لپ تاپ مجرب و باتجربه انجام می‎‌شود. تمامی امور مربوط به تعمیرات لپ تاپ با تجهیزات پیشرفته و متخصصین دارای گواهینامه رسمی در دپارتمان تخصصی و تعمیرگاه لپ تاپ فالنیک. برای ثبت درخواست تعمیر یا دریافت مشاوره رایگان کلیک کنید.
تعمیر لپ تاپتماس تلفنی
post

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا