به "وبلاگ فالنیک ( ایران اچ پی)" خوش آمدید    |   وبسایت فالنیک (ایران اچ پی)
تماس با فالنیک : 8363-021
سرور و شبکهتک تاکمقالات سرور HPنرم افزار

iLO چیست؟

ilo چیست؟

ilo چیست؟ سوالی که شاید مدیران IT هربار هنگام راه اندازی شبکه در ذهن خود آن را مرور می‌کنند. یکی از مشکلات مدیریتی رایج ادمین‌های شبکه و مدیران IT، مدیریت از راه دور سرورها از زمان بوت و روشن شدن سیستم تا زمان خاموش شدن آن است. برخی مدیران شبکه برای ریموت کردن سرورها از Remote Desktop در مایکروسافت یا VNC در لینوکس استفاده می‌کنند، اما در ماژول‌های Synergy و سرورهای پرولیانت اچ پی مانند سرورهای Blade، پورت فیزیکی به نام iLO تعبیه شده‌است که امکان مدیریت از راه دور سرور را از لحظه بوت شدن سیستم فراهم می‌کند.

در این مقاله فالنیک، ابتدا به بررسی کامل مفهوم iLO چیست؟ می‌پردازیم؛ سپس لایسنس‌ها، کاربردها و انواع روش‌های پیکربندی iLO بررسی می‌کنیم. همچنین مقایسه iLO 4 و iLO 5 را بیان و در نهایت راهکارهای تامین امنیت iLO را معرفی می‌کنیم. در این محتوا، برای درک بهتر مفهوم ایلو چیست؟ ویدئوهایی برای آشنایی بیشتر با تکنولوژی iLO و کار با آن ارائه شده‌است.

📌 سریع‌ترین راه خرید سرور hp از فروشگاه فالنیک و دریافت مشاوره فنی رایگان، تماس با شماره 02154591915 است.

خرید سرور hp در فروشگاه فالنیک
فروش سرور hp در فالنیک با گارانتی معتبر و مشاوره رایگان تخصصی انجام می‌شود. برای اطلاع از قیمت سرور hp و خرید سرور hp از فروشگاه فالنیک دیدن کنید.
خرید سرور hpتماس تلفنی

BMC چیست؟

BMC مخفف عبارت Baseboard Management Controller است. BMC سرویس پراسسور مخصوصی است که وظیفه آن مانیتور کردن وضعیت فیزیکی دستگاه و سخت افزارهایی مانند کامپیوتر، سرور یا هر سخت‌افزار دیگری است. BMC این کار را به کمک سنسورها و ارتباط با ادمین سیستم که از طریق اتصالات مستقل صورت می‌گیرد، انجام می‌دهد.

BMC بخشی از IPMI یا Intelligent Platform Management Interface است که اغلب روی مادربرد و برد اصلی دستگاهی که مانیتور می‌شود، قرار دارد. اچ پی، چیپ سیلیکونی BMC مخصوص خود را طراحی کرده که آن را با نام HPE iLO می‌شناسیم.

پیشنهاد مطالعه

تکنولوژی iLO چیست؟

ilo مخفف چیست؟ iLO مخفف عبارت Integrated Lights-Out Management و تکنولوژی iLO مخصوص سرور‌های hp است. اچ پی، چیپ سیلیکونی BMC مخصوص خود را طراحی کرده که از آن به عنوان HPE iLO یاد می‌شود.

iLO چیپست سخت‌افزاری است که یک پورت خارجی Rj-45 دارد و در کنار سایر پورت‌های شبکه روی سرور قرار می‌گیرد. این پورت می‌تواند از طریق شبکه، اتصال از راه دور به سرور را برای ادمین ایجاد کند تا امکان مانیتور کردن سخت‌افزارهای سرور را فراهم شود. جدیدترین نسخه این تکنولوژی، iLO 6 است که همزمان با عرضه سرورهای نسل 11 اچ پی به بازار، ارائه شد و قابلیت‌های بهتری نسبت به نسل قبلی یعنی iLO 5 دارد. در ویدئو زیر بیشتر با تکنولوژی HPE iLO آشنا می‌شوید:

منظور از پورت ilo در سرور چیست؟

پورت iLO دارای یک چیپ سخت‌افزاری و پردازنده مخصوص است که با استفاده از آن می‌توانید در هر کجای دنیا مانیتورینگ و کنترل مناسبی روی سرورهای خود داشته باشید. در واقع پورت iLO یک پورت اترنت است که توانایی فعال شدن و استفاده همزمان ابزار ROM Setup یا RBSU را دارد. امکاناتی که iLO ارائه می‌دهد، در بسیاری از مواقع ناجی بسیاری از مدیران شبکه به خصوص در رفع مشکل، از راه دور است.

پورت iLO مجزا از سیستم‌عامل سرور، سرویس‌دهی می‌کند و از طریق Setup iLO می‌توانید تنظیمات مربوطه را انجام دهید. این پورت یک IP آدرس به خود می‌گیرد و می‌توانید از راه دور و از طریق شبکه به آن وصل شوید. بعد از انجام تنظیمات، از طریق مرورگر بدون هیچ واسطی به سرور متصل می‌شوید و به امکاناتی از قبیل دسترسی به BIOS و مدیریت پاور سرور مانند خاموش یا روشن کردن یا راه‌اندازی مجدد دسترسی خواهید داشت.

معرفی پورت ilo
نمایی از کنسول iLO

از دیگر امکانات پورت iLO، پیکربندی، به‌روزرسانی، مانیتورینگ و راه‌اندازی سرویس‌ها از راه دور است. این پورت توانایی دریافت آدرس IP و حتی FQDN را نیز برای اتصال دارد و شما می‌توانید با استفاده از آدرس IP یا FQDN از طریق رابط تحت وب یا کنسول تحت وبی که این سرویس در اختیار شما قرار می‌دهد، سرور خود را مدیریت کنید. برای آشنایی با تمام تکنولوژی‌هایی که اچ پی در سرورهای خود استفاده می‌کند، خواندن مقاله آشنایی با فناوری سرور HP را پیشنهاد می‌کنیم.

در واقع ilo port یک پورت کارت شبکه به نظر می‌رسد که ارتباط شبکه‌ایِ مجزا و آدرس IP مجزا از محدوده شبکه عادی را می‌تواند، دریافت کند و حتی امکان دریافت آدرس از DHCP به صورت پیش‌فرض در این تکنولوژی فراهم شده است. برای تعریف IP استاتیک باید این ویژگی را OFF کنیم.

اطلاعات بیشتر آموزش آپدیت iLO4 را در آموزش تصویری و ویدئویی آپدیت iLO v4 بخوانید.

8 کاربرد iloچیست؟

به طور کلی می‌توانیم امکاناتی که نرم افزار مدیریتی iLO در اختیار کاربران قرار می‌دهد را به صورت زیر دسته‌بندی کنیم:

  1. روشن و خاموش و ری‌استارت کردن سرور
  2. پیکربندی، به‌روزرسانی، مانیتورینگ و راه‌اندازی سرویس‌ها از راه دور
  3. مانیتورینگ سرور بدون توجه به وضعیت سیستم عامل
  4. کنترل حرارتی برای افزایش بهره‌وری (اندازه‌گیری مقدار مصرف برق سرور)
  5. اعمال Patchها و آپدیت‌های‌ Firmware
  6. ایجاد Virtual Mediaها و Virtual Folderها
  7. دسترسی به Eventهای سیستم و لاگ‌های سرور hp
  8. دسترسی به بایوس

برای آشنایی بیشتر با کاربردهای ilo لازم است بدانید که:

  • ilo زمانی کاربرد دارد که بخواهید از راه دور به سرور خود دسترسی داشته باشید. این دسترسی از نوع سطح پایین و Out of Band Management است. (برای مطالعه بیشتر مقاله Out of band Management در شبکه چه کاربردی دارد؟ را بخوانید.) در شبکه، می‌توانید از مدیریت Out of band یعنی از کانال خاصی برای مدیریت دستگاه‌های تحت شبکه استفاده کنید. این امکان به اپراتور شبکه اجازه می‌دهد دسترسی‌ها و محدودیت‎های مطمئنی را برای استفاده از منابع شبکه تعریف کند.
  • همچنین ilo port امکان مانیتور و مدیریت سرور و تجهیزات شبکه از راه دور را فراهم می‌کند؛ حتی زمانی که دستگاه روشن نباشد.
  • iLO امکان مانتیور تمامی زیرسیستم‌‌های کلیدی داخلی را فراهم می‌کند و می‌تواند به طور مستقیم هشدارهای SNMP را به مدیریت مرکزی سرور ارسال کند؛ حتی اگر هیچ سیستم‌عامل میزبانی نصب نباشد.
  • iLO Firmware مستقیم با Smart Array Firmware در ارتباط است و اطلاعاتی به دست می‌آورد. به عنوان مثال پیکربندی لاجیکال درایوها، سلامت فیزیکی درایوها و مانیتورینگ SNMP انجام و ارسال می‌شود. پس امکان صحبت Firmwareها با هم وجود دارد و در این پروسه، مهم نیست سیستم‌عاملی نصب باشد یا نه.
  • با وجود HPE iLO دیگر به حضور فیزیکی در دیتاسنتر یا محل سرور نیازی نیست و از راه دور و با استفاده از رابط کاربری مرورگر وب، می‌توانید به منوها و تمامی موارد مورد نیاز خود دسترسی داشته باشید.
  • در راه‌اندازی کلاسترهای نرم‌ افزاری، استفاده از امکانات این پورت برای خاموش و روشن کردن سرور بسیار حیاتی است.

🔎 بیشتر بدانید: ویژگی های ilo 6 در سرور g11 اچ پی

 همچنین امکانات دیگری که بدون دریافت لایسنس پیشرفته می‌توانید به صورت رایگان به آنها دسترسی داشته باشید، به شرح زیر است:

  1. امکان استفاده از نسخه‌های ISO موجود در کامپیوتر شما به عنوان درایو محلی سرور (Remote Media Applet)
  2. مشاهده و مرور گزارشات و رخدادهای سخت‌افزاری سرور
  3. مشاهده و مرور وضعیت ماژول‌های مختلف سخت‌افزاری سرور از قبیل RAM یا CPU و…

برخی دیگر از امکاناتی که نیاز به خرید لایسنس پیشرفته (HPE iLO Advance) دارند عبارتند از:

  1. امکان استفاده از درایوهای نوری یا Floppy سخت افزاری کامپیوتر کاربر به عنوان درایورهای سرور هنگام مدیریت
  2. مدیریت از راه دور سرور یا Remote Control Console که موجب می‌شود کاربر در شرایطی برابر با زمانی که با موس، کیبورد و مانیتور به صورت محلی در حال کار با سرور است در اختیار داشته باشد.
  3. امکان دسترسی به صفحه گرافیکی سرور توسط چندین کاربر
  4. امکان نصب سیستم عامل
  5. انجام برخی امور مدیریتی همچون به روزرسانی Firmware، مدیریت گروه رسانه‌های مجازی، فعال‌سازی مجوز یک گروه و مدیریت کنسول ضبط و پخش سرور
خرید سرور فیزیکی اچ پی با گارانتی طلایی دو ساله و بیمه حوادث
با خرید سرور فیزیکی hp از فالنیک (ایران اچ پی) می‌توانید از دو سال گارانتی طلایی، یک سال پوشش کامل حوادث نصب فیزیکی رایگان (ویژه تهران) و یک سرویس دوره‌ای رایگان بهره‌مند شوید. همچنین امکان کانفیگ آنلاین سرور نیز در فالنیک وجود دارد. برای دریافت قیمت یا مشاوره تخصصی رایگان کلیک کنید.
قیمت سرور فیزیکیمشاوره فوری رایگان

4 روش پیکربندی iLO چیست؟

برای اتصال به iLO باید IP، نام کاربری و رمز عبور پورت iLO را داشته باشیم. بصورت پیش‌فرض یک نام کاربری و رمز عبور برای استفاده از iLO وجود دارد که روی برچسب سرور قرار گرفته است. برای راه‌اندازی، پیکربندی و تنطیمات iLO می‌توانید در 4 روش این کار را انجام دهید:

  1. استفاده از UEFI برای انجام تنظیمات iLO: با زدن کلید F9 وارد تنظیمات UEFI می‌شوید و می‌توانید تنظیمات اولیه سرور و iLO را انجام دهید.
  2. استفاده از Intelligent Provisioning: با فشردن کلید F10 می‌توانید تنظیمات اولیه سرور و iLO را انجام دهید.
  3. استفاده از محیط ACU سرور: برای ورود به این محیط کافی است به محض روشن شدن سرور و در اولین صفحه بعد از بوت شدن سیستم، کلید F8  را بزنید تا وارد محیط iLO شوید. در این مرحله با استفاده از گزینه‌های موجود می‌توانید تغییرات مورد نظر را اعمال کنید. اهمیت این تنظیمات شامل پیکربندی شبکه و کاربران است.
  4. با کمک نرم‌افزار HPE Light-out Online Configuration Utility: در صورتی که سیستم‌عاملی روی سرور نصب باشد و به آن دسترسی داشته باشید از این نرم‌افزار روی ویندوز خود استفاده کنید. با این ابزار امکان مدیریت iLO از طریق محیط ویندوز را خواهید داشت.

🔗 مراحل راه اندازی ilo در سرورهای hp را در مقاله تنظیم ilo در سرور hp با جزئیات بیان کرده‌ایم.

بررسی و مقایسه انواع لایسنس iLO 5

در تصویر زیر می‌توانید انواع لایسنس iLO 5 را مشاهده و بررسی کنید.

بررسی و مقایسه انواع لایسنس iLO 5
تفاوت انواع لایسنس HPE iLO 5 را در این تصویر می‌بینید.

iLO Federation چیست؟

روی پورت iLO قابلیت جدیدی به نام iLO Federation راه‌اندازی شده‌است که با آن می‌توانید وصل شدن یک سرور به‌طور همزمان به چندین سرور را از یک کنسول متمرکز مانیتور کنید. با این قابلیت می‌توانید کارهای زیر را انجام دهید:

  1. چندین سرور تنها با یک کلیک خاموش یا روشن کنید.
  2. توانایی اجازه دادن به اشتراک گذاشتن مصرف برق در میان یک گروه از سرور
  3. فعال‌سازی گروهی انجام سریع‌تر مجوز iLO و آپدیت سریع‌تر Firmware روی چندین سرور

گفتگوی TechTalk: فناوری iLO چیست؟

در این ویدئو تد تاک به سوال ایلو یعنی چه؟ پاسخ می‌دهیم که iLO چیپست سخت‌افزاری است که یک پورت خارجی Rj-45 دارد و در کنار سایر پورت‌های شبکه روی سرور قرار می‌گیرد. این تکنولوژی مخصوص سرورهای hp است و برای مانیتورینگ و مدیریت از راه دور سرور کاربرد دارد. همچنین در این قسمت کارشناسان ما مسعود سوری و مریم فقیهی به بررسیموضع‌های زیر می‌پردازند:

  •  iLO چیست و چگونه پیاده سازی می شود؟
  • بررسی و مقایسه انواع لایسنس iLO 5
  • iLO Federation چیست؟
  • مقایسه iLO 5 با iLO 4

مقایسه iLO 5 با iLO 4

اچ پی مدعیست امنیت در سرورهای نسل 10 در بالاترین سطح قرار دارد و این امنیت بسیار بالا از ویژگی‌هایی است که در iLO ASIC فراهم شده‌است. سرورهای نسل 10 اچ پی کاملا از سیستم‌عامل جدا و ایزوله هستند. پس اگر سیستم عامل هم دچار حمله هکرها شود، امکان نفوذ هکرها به فریمور وجود ندارد.

در ادامه HPE iLO 4 را با HPE iLO 5 مقایسه کرده و تفاوت‌های آنها را لیست می‌کنیم:

1. سرعت دو برابری در HPE iLO 5

سرعت در HPE iLO 5 نسبت به HPE iLO 4، افزایش دوبرابری داشته که باعث می‌شود در پردازنده، رم و ROM Storage هم سرعت دو برابری داشته باشیم. پس سریع‌تر شدن همه چیز به معنی مدیریت سریع‌تر و کارایی بیشتر است. سادگی در آپدیت Firmware هم از دستاوردهای HPE iLO 5 است.

2. میان‌بر به Remote Console

در HPE iLO 5 به منظور راحتی دسترسی به ریموت کنسول، در قسمت سمت چپ و پایین صفحه اول، Remote Console Thumbnail قرار گرفته است.

ریموت کنسول در HPE iLO 5 دارای 4 قسمت زیر است:

  • Keyboard
  • Virtual Drives: امکان اتصال Imageهای Virtual Media وجود دارد. بنابراین در صورت متصل بودن درایو USB، می‌توانید از طریق لپ‌تاپ متصل شد و این Imageها روی سرور نمایش داده می‌شود. پس دیگر نیازی به وصل کردن Media به سیستم نیست و از راه دور می‌توانید این کار را انجام دهید. پس می‌توانید با استفاده از USB، CD-ROM یا فایل‌های ISO و … از کامپیوتر خودتان به عنوان وسیله و ابزاری لوکال برای سرورهای hp استفاده کنید.
  • Power Switch: امکان روشن و خاموش کردن سرور از راه دور وجود دارد.
  • Collaboration Mode: امکان اتصال همزمان دو نفر به یک سرور و کار همزمان آنها روی سرور وجود دارد.

3. بررسی ویژگی Active Health System

HPE iLO، دارای قابلیت و ویژگی Active Health System یا AHS به صورت Built-in است که لاگ‌های AHS دارای قابلیت‌های تشخیصی هستند و اطلاعات را به صورت ریموت و از راه دور جمع می‌کند. هر بار که سرور بوت می‌شود، یک Snapshot از پیکربندی سرور می‌گیرد و سابقه یا هیستوری پیکربندی سرورها را ایجاد می‌کند.

این اطلاعات، بسیار حیاتی هستند و باعث تشخیص مشکلات شده و به ادمین‌ها و مدیران شبکه کمک می‌کند سرورشان را سریع‌تر به کسب‌وکار برگردانند. چیزی که در بهار سال 2017 و در HPE iLO 5 به Active Health System اضافه شده این است که ادمین‌ها می‌توانند فایل AHS خود را دانلود کنند و پس از آپلود آن در Active Tool System، از متخصصین و مشاورین اچ پی کمک گرفته و مشکلات را تشخیص دهند و عیب‌یابی کنند.

4. بررسی ویژگی Service Health

قابلیت Service Health در HPE iLO 5 قرار داده شده و به واسطه آن، در صورت بروز هر مشکلی در سیستم fail شدن درایو، خود اچ پی زودتر از ادمین و مسئول سیستم این رویداد یا Event را متوجه شده و به ادمین اطلاع می‌دهد.

5. بررسی ویژگی مانیتورینگ دما و برق

از جمله قابلیت‌های نرم‌افزار مدیریتی HPE iLO این است که نمایش سه بعدی از دمای تمام نقاط داخل سرور ارائه می‌دهد. 64 سنسور دماییِ متفاوت داخل سرور قرار گرفته که امکان مدیریت آنها وجود دارد. این سنسورها از الگوریتم‌های جالبی استفاده می‌کنند که هدف آنها کار کردن فن با حداقل سرعت ممکن است که به منظور صرفه‌جویی در مصرف برق انجام می‌شود.

همه سرورهای پرولیانت از قابلیت Built-in Power Meter استفاده می‌کنند که مصرف برق سیستم را اندازه می‌گیرد. آپدیتی که اچ پی در HPE iLO 5 قرار داده این است که ظاهر زیباتر و جدیدتری فراهم کرده که متوسط مصرف برق را مانیتور و حداکثر مصرف برق را نیز اعلام می‌کند. همچنین قابلیت تنظیم کردن Power Cap هم وجود دارد. به طور کلی وظیفه مراقبت از سرور را به عهده دارد و اجازه نمی‌دهد برق بیشتر از نیاز مصرف شود.

ویدئوی مقایسه iLO 5 و iLO 4

در ویدئوی زیر تفاوت‌های بین iLO 5 و iLO 4 را می‌بینید:

راهکارهای تامین امنیت در iLO چیست؟

با آنکه اچ پی همواره در زمینه تامین امنیت سرور، تکنولوژی‌های جدیدی ارائه می‌دهد و سرورهای نسل 10 را به عنوان امن‌ترین سرورهای دنیا حتی در سطح سخت‌افزار به بازار عرضه کرده است. اما اگر کاربران و ادمین‌های شبکه نتوانند از این تکنولوژی‌ها به درستی استفاده کنند، امنیت سرور و شبکه به خطر می‌افتد. نفوذ باج‌افزارها، بدافزارها، ویروس‌ها و همچنین هک شدن Firmwareهای سروری، مقدمه اتفاقاتی است که ممکن است کسب‌وکار و اطلاعات شما شاهد آن باشند.

تامین امنیت iLO در سرور
رعایت نکات کوچک اما مهم می‌تواند راه‌های ممکن برای هک کردن شبکه شما را بسته نگه دارد.

می‌دانیم که در HPE iLO 5 سرورهای نسل 10 اچ پی، امنیت در سطح سخت‌افزار و با استفاده از تکنولوژی Silicon Root of Trust فراهم شده‌است. اما برای اینکه چنین تکنولوژی‌هایی بتوانند امنیت سرور و اطلاعات ما را تامین کنند، باید به نکات کوچکی دقت کنید تا راه‌های ممکن هک کردن شبکه شما بسته شود.

در ویدئوی فارسی زیر می‌توانید تامین امنیت در سطح سخت افزار سرورهای نسل 10 اچ پی ببینید.

راهکارهای تامین امنیت در iLO عبارتند از:

  1. استفاده از virtual private network

به طور کلی، تمام انواع ابزارهای کنترلی و مدیریتی از نوع Out of Band مانند iLO،  DRAC، IPMIT و …، باید به صورت داخلی استفاده شوند و روش صحیح دسترسی به چنین سرویس‌هایی از طریق اینترنت، استفاده از virtual private network امن است.

همچنین iLO از جلسات یا Sessionهای SSL/SSH استفاده می‌کند که در واقع دسترسی به قلب پلت‌فرم شما را فراهم می‌کند. برای افزایش و بهبود امنیت iLO، افزودن virtual private network به شبکه پیشنهاد می‌شود. همچنین غیر فعال کردن SSH هم پیشنهاد کاربردی دیگری است.

  1. استفاده از پورت شبکه مجزا

بهتر است پورت شبکه را Dedicate تعیین کنید و بهترین حالت ممکن استفاده از Private IP است.

  1. آپدیت به آخرین Firmware

همواره باید آپدیت‌ها و به‌روزرسانی‌ها را در اولین فرصت، روی سرور خود نصب کنید چرا که در غیر این صورت نقاط رخنه به شبکه خود را باز می‌گذارید.

  1. محدود کردن دسترسی‌ها

برای یوزرها و کاربرانی که اجازه دسترسی به iLO را دارند، محدودیت تعیین کنید و از بین تمام دسترسی‌هایی که کاربران می‌توانند داشته باشند، بنا به سیاست کاری خود تعدادی را حذف کنید. مثلا شاید برای یک کاربر تنها نیاز باشد امکان روشن و خاموش کردن سرور فعال باشد نه بیشتر، پس نیازی به داشتن دسترسی‌های دیگر برای آن وجود ندارد. پس هنگام تعریف کاربران و یورزها، دسترسی‌ها را محدود کنید.

  1. بستن کنسول

پس از انجام کنترل‌ها و کارهایی که از طریق iLO انجام می‌دهید، کنسول را ببندید. نیازی نیست کنسول بیش از زمانی که برای کار با iLO نیاز دارید، روی سیستم شما باز و فعال باقی بماند.

آپدیت و ریکاوری سرور با نرم افزار HPE iLO Amplifier Pack

 آیا دیتاسنتری با هزاران سرور دارید؟ حتما می‌دانید که مدیریت آپدیت‌ها در این زیرساخت سروری به تیمی از مهندسین نیاز دارد که به طور خاص مشغول این کار باشند و طرحی برای مدیریت Downtime موجود باشد. نرم افزار HPE iLO Amplifier Pack چیست؟

ابزار مدیریت آپدیت نرم افزار HPE iLO Amplifier Pack برای مشتریانی که دارای تعداد زیادی سرور نسل 8، نسل 9 و نسل 10 اچ پی هستند، مناسب است و با استفاده از آن می‌توانید آپدیت‌های درایور و فریمور را به صورت خودکار انجام دهید و لیستی از آپدیت‌های مورد نیاز فراهم کنید. تهیه لیست کامل از این سرورها تنها در عرض چند دقیقه و از طریق HPE iLO Federation انجام می‌شود.

نرم افزار HPE iLO Amplifier Pack چیست؟
آپدیت و ریکاری سرور با نرم افزار HPE iLO Amplifier Pack

اگر فریموری دچار ایراد شود یا معتبر نباشد، به صورت دستی و اتوماتیک می‌توانید ریکاوری سیستم را انجام دهید که در سرورهای نسل 10 و نسل‌های قبل‌تر پشتیبانی می‌شود. این نرم افزار امکان مدیریت هزاران سرور را فراهم می‌کند و با آن به تعداد کارمندان کمتری نیاز دارید و Downtime شما نیز کاهش پیدا می‌کند.

سرورها دارای Recovery Policy هستند که به کاربر اجازه تعریف پارامترهای پیکربندی Firmware را برای بازیابی، ریکاوری دستی یا اتوماتیک و Bootable .iso را که برای مقداردهی پروسه ریکاوری تعریف شده توسط کاربر، استفاده می‌شود را می‌دهد.

🛠️ برای ریست فکتوری تنطیمات ilo، خواندن مقاله روش های بازگردانی به تنظیمات کارخانه ilo را پیشنهاد می‌کنیم.

ریکاوری اتوماتیک با ریکاوری فریمور اصلی سرور شروع می‌شود که در تنظیمات پیکربندی فریمور وجود دارد. سپس از طریق Virtual Media که Booable .iso را مانت می‌کند، ریکاوریِ تعریف شده توسط کاربر را مقداردهی می‌کند. در این ریکاوری، اغلب ری‌استور شدن سیستم عامل، اپلیکیشن‌ها و داده‌ها پوشش داده می‌شود. در ویدئوی زیر حفاظت، تشخیص و ریکاوری Firmware در سرور نسل10 اچ پی با iLO5 را می‌بینید:

در ریکاوری به صورت دستی، برای کاربر نوتیفیکیشن‌های سروری ارسال می‌شود مبنی بر اینکه سرور نیاز به ریکاوری و انجام اقدامات مناسبی دارد.

برای Server System Recivery باید سرور دارای نسخه نصب شده HPE iLO Advanced Premium Security Edition باشد.

در صورتی که نیاز به آپدیت درایور، Firmware و … داشتید، می‌توانید از طریق لینک زیر، درایور مربوط به سرور خود را دانلود و نصب کنید:

دانلود درایور سرورهای اچ پی

نرم افزار HPE iLO Amplifier چه قابلیت‌هایی دارد؟

با استفاده از این نرم افزار به امکات زیر دسترسی دارید:

1- نرم افزار HPE iLO Amplifier امکان نگهداری از طریق کنسول دارای browser-based GUI، برای ادمین‌ها فراهم می‌کند. بدین ترتیب دیگر نیازی به دسترسی فیزیکی به هر یونیت و سرور نیست و می‌توانید اسکریپ‌های کاستومایز شده را ایجاد و مدیریت کنید.

2- HPE iLO Amplifier دارای Discovery Engine یکپارچه برای شناسایی زمان آپدیت مولفه‌های سرور است. نسخه v1.25 از HPE iLO Amplifier Pack هم اکنون قابل دانلود است.

4- در ترکیب با SPP و Maintenance Service Bundles یا MSB، راهکار کاملی برای آپ نگهداشتن سرورها و اجرای جدیدترین آپدیت‌های درایور و Firmware را ارائه می‌دهد.

ما در این مقاله برای پاسخ به سوال what is ilo ، گفتیم iLO فناوری مدیریت سرور است که می‌تواند به مدیران IT در مدیریت و نظارت سرورهای HPE کمک کند. با استفاده از iLO، می‌توانید از راه دور، سرورهای HPE را پیکربندی، نظارت و مدیریت کنید. این تکنولوژی به شما در بهبود بهره‌وری و کاهش هزینه‌های عملیاتی سازمان‌‌تان کمک می‌کند. همچنین به بررسی راهکارهای امنیتی و قابلیت‌های این فناوری پرداختیم. اگر هنگام استفاده از این فناوری سوالی داشتید، می‌توانید از طریق لینک زیر اقدام کنید.

تعمیرات فوری سرور با فالنیک ایران اچ پی
تعمیرکار سرور فالنیک ایران اچ پی، انواع خدمات تعمیر سرور را در سریع‌ترین زمان ممکن انجام می‌دهد. در صورت طولانی بودن فرآیند تعمیر، می‌توانید یک سرور امانی از ما دریافت کنید. برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
تعمیر سرورتماس بگیرید

4.3/5 - (11 امتیاز)
وبینار معرفی HPE MSA نسل 7 و مقایسه با نسل 6 وبینار معرفی HPE MSA نسل 7 و مقایسه با نسل 6

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‫24 دیدگاه ها

  1. سلام
    مطالب خیلی عالی بود.با تشکر از کلیه عزیزان
    لطفا مطالبی هم در مورد امنیت IOT قرار دهید

  2. من حدود 20 تا سرور دارم، نرمافزاری هست که بشه همه iLOها رو یه جا مدیریت کنم؟

    1. نرم افزار های Oneview و ILO Federation برای مدیریت سرورها استفاده می شوند.

  3. من سرور ML30 Gen9 دارم ولی با اینکه قابلیت های آیلو تو صفحه بوتم نشون داده میشه پورت آیلو روی سرورم ندارم چرا؟

    1. از پورت شماره یک شبکه سرور برای ارتباط با iLO استفاده فرمایید.

  4. آیلوی من بعد از چند ثانیه کنسول دادن قطع میشه میگه مشکل لایسنس داره، چیکار باید کنم؟

    1. بایستی لایسنس iLO خود را از استاندارد به Advance تغییر دهید که نیازمند خرید لایسنس می باشد.

    1. خیر، نسخه iLO 5 روی سرورهای hp نسل 10 ارایه شده و اچ پی سرورهای نسل های 9 و قبل از آن، همچنان از iLO 4 پشتیبانی می کنند.

  5. با تشکر از مطلب مفید شما چطور میتونم ilo را برای سرور های dl380 g10 تنظیم کنم؟

  6. سرور من DL380 G8 هست و زمانی که دستگاهم داره روشن میشه ارور iLO میده و نمیتونم بهش وصل بشم، مشکلش چیه؟

    1. احتمالا چیپ iLO شما دچار مشکل شده است، جهت بررسی بیشتر دستگاه را ارسال نمایید.

    1. در صورتی که سرور به برق وصل باشد و آی پی iLO در دسترس باشد بله

  7. سلام چجوری میشه ilo چند تا سرور رو که راه انداختیم تو یه page ببینیم و نیاز نباشه برای اتصال به تک تک سرورها ip اونها رو وارد کنیم. منظورم اینه که یه صفحه باشه که بتونیم همه سرورها رو توش ادد کنیم و بعد از طریق اون سرورها رو مانیتور کنیم

دکمه بازگشت به بالا